Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennétek 38 hetes terhesen?

Mennétek 38 hetes terhesen?

Figyelt kérdés

Tegyük fel 38 hetes terhesek lennétek, lenne egy 2,5 éves gyereketek, és már hónapok óta nem láttátok anyósotokat, akivel egyébként nagyon jó a kapcsolatotok és nektek is, mint menynek, hiányzik.

2,5 óra az út, országon belül, egy hétvégére.

Nem lenne fogadott orvosotok, se szülésznőtök, nem ragaszkodtok a kórházhoz se amihez tartoztok helyileg.

2020. júl. 17. 19:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Persze. 😊
2020. júl. 17. 21:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs választott doki/szülésznő, és nem egy borzalmas hírű az ottani kórház, ahova mész, hogy rettegnel hogy ott szülsz meg, szerintem menjél.

Vidd a kórházi taskadat, és olvass azert kicsit utána előtte az ottani kórháznak hogy hol a bejárat milyen egyedi szabályok stb. vannak.

2020. júl. 17. 21:57
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. A történethez hozzá tartozik, hogy az első gyerekemet ott szültem, ahova mennénk anyóshoz, mert akkor még ott laktunk, ott is ügy életben szültem, szóval ha itthon szülnék pont, hogy ez a kórház lenne ismeretlen.

Az itteni kórházat jobbnak, bababarátabbnak mondják, és örülnék is neki, ha ebben a kórházban szülnék, de az ottani kórházzal sincsenek negatív élményeim, szóval nem rettegnék, ha ott kéne szülnöm.

Egyedül ugye annyi félelmem van, hogy ha kijövünk a kórházból, akkor szegény pár napos babát egyből egy 2,5 órát útra kocsiba kell ültetni, hogy haza tudjunk menni, mi lesz, ha több időt kell kórházban töltenünk, mennyire nehezíti meg az ügyintézést, szóval ilyen félelmeim vannak.

De bennem van az is, hogy ha most nem megyünk, a 6 hetes kontrollig biztos nem megyek ilyen hosszú útra, és ha a 40+ hetesen indítanak, akkor megint feleslegesen nem találkozunk velük 2 hónapig.

2020. júl. 17. 22:09
 14/16 anonim ***** válasza:
69%

9+10 vagyok

Én nem bántam meg

Pont a covid előtt szültem

/ febr vége/

Júniusban találkoztunk ezek után először.. előtte meg karácsonykor

2020. júl. 17. 22:35
 15/16 anonim ***** válasza:
46%
Miert nem ok mennek hozzatok?
2020. júl. 17. 22:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Mennék.
2020. júl. 18. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!