Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen hatassal van a korona...

Milyen hatassal van a korona virus a magzat fejlodesere?

Figyelt kérdés

Eleg valoszinu hogy megfertozodtem jovoheten jonnek tesztelni.

Megfazasos tuneteim vannak.

A magzatra milyen hatassal lehet? Nagyon nagyon feltem :'(

2021. márc. 28. 19:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

7-es. Bocsi en nem az vagyok aki egy jarvany miatt elvetetne a kicsit.

Sot kepzeld minden vagyunk o volt.

Ja es kepzeld nem en vagyok az egyetlen aki babat valal korona virus idejen. Nem is ertem a hozzaszolasod igazabol.

Egy virus miatt ne szuljon egy no?

Sztem inkabb ne irtal volna semmit.

Gondolom ha te teherbe esnel mi lenne szegeny babaval.....de inkabb meg leirni se merem....

Sztem itt a tovabbi hozzaszolasoddal mitsem torodok mert nem nagyon izgat :)

Tovabbi szep estet neked :)

2021. márc. 28. 20:25
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
okoska, ez a vírus nem fog eltűnni, és nincs mindenkinek 5-10 éve kivárni a végét, úgyhogy ne okoskodjunk már más rovására, ha már 0 empátia van benned.
2021. márc. 29. 09:43
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, ha mégse múlik el ilyen gyorsan (mert írtad, hogy már jobban vagy), akkor vegyél szerintem egy ujjra csíptethető véroxigénszint-mérőt. Párezer forint, nekem a legolcsóbb van és nem volt gondom vele. Az ember magának nem mindig érzi, ha alacsony, és a hipoxia is árthat a babának. Ha 90% alattit mérsz, akkor telefonon konzultálj orvossal, mi legyen (valószínűleg kórházba visznek és oxigént kapsz, amitől pikk-pakk helyreáll a véroxigénszint és így nem lesz baja a babának).
2021. márc. 29. 17:08
 14/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolso igen sokkal jobban vagyok mar csak orrfolyas es orrdugulas van :)
2021. márc. 29. 19:08
 15/17 anonim ***** válasza:
63%
Akkor szerintem nem lesz baj :-) Reméljük, hogy ilyen olcsón megúsztad. Szerencsére ilyen is van, nem is kevés.
2021. márc. 29. 19:32
 16/17 A kérdező kommentje:

Hat nagyon nagyon remelem, hogy ha covid is akkor ennyivel meguszom. Halistennek most megjobban vagyok mar az orrom sincs jelenleg bedugulva es folyni se folyik.

De inkabb remenykedem hogy egy kisebb megfazasban van reszem

2021. márc. 29. 20:58
 17/17 anonim ***** válasza:
senki sem tudja, mint ahogy azt se, hogy az oltás okoz e bármi károsodást.
2021. márc. 30. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!