Éles rúgások a hasban terhesen, bajt jelenthet vagy ez normális ?
Már 1-2 het érzem, mintha a babám rúgásai megváltoztak volna. A lassú morajlásszerű mozgás helyett van hogy ilyen hirtelen rúgásokat érzek. Ezeket az éles rúgásokat van hogy teljesen legalul érzem az alhasamban, és ezek szinte fájdalmasak, késszúrásszerűek, sokszor fel is szisszenek rájuk. Néha mintha a húgyhólyagomba rúgna bele, és hirtelen elkap a vizelési inger, pedig előtte volam wc, és ilyen vizelési ingernél nem is jön semmi.....aztan pár rúgás után elmúlik. Kicsit furcsálom ezeket az alhasba öszpontosult rúgásokat, azt hittem hogy 27 hetes terhesen inkáb köldök körüli rúgásokat fogok érezni.
Ezek az éles rugások normálisnak számítanak ? 1 hét múlva lesz aktuális a doki, mindenképp elmondom neki, de addig tudnátok tapasztalatokat irni ? Nekem sokszor már az jár a fejembe hogy rátekeredett a köldökzsinór a nyakára és azért rugdal olyan vadul :( Köszi a válaszokat.
27hkm
Szerintem ne aggódj, az én babám is össze vissza rúg, pár hete nekem is mintha a húgyhólyagomat rúgta volna, most pár napja a bordám felé szúr, gyakran olyan mintha pozíciót váltana.
28hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!