Németország?szülés?
Voltál az adott kórházban szülésgtervezésen (Geburtsplanung)? Ott meg lehet kérdezni, hogy mi az ajánlott ilyenkor. Ez attól is függ hogy mikor indul be a szülés (pl koraszülésnél hívj mentőt) vagy hogy a baba feje beékelődött-e már (és így nem csúszhat előre a köldökzsinór) és nem is vérzel akkor simán taxi is elég.
Nekem a korházban adtak egy taxi utalványt arra az esetre ha férjem nem lenne otthon bevinni a korházba,de szerintem ezt nem csinálják minden kórházban Németországban.
Jövőhéten megyek nőgyógyászhoz,akkor kapom a beutaló papiromat a korházba.
Csütörtökön megyek,hétfőn gondoltam felkeresem a korházat,míg válaszolnak,időpontot adnak stb addig meg lesz a beutaló papirom is.
Meg kérdem majd a nőgyógyászom is erről,meg a korházat is.
A férjem sajnos 12-13órákat dolgozik,minden nap hazajön de mivel kamionsofőr így nem csak a közelben furikázik.
Egy szomszéd néni ajánlotta fel a segítségét,ha szükség lenne rá de ő is dolgozik,csak úgy be ugrott hogy mivan ha nem lesz itthol a párom,amúgy is rettegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!