Bekavarhatott ennyire az Escapelle tabletta a hormonháztartásomba?
Figyelt kérdés
Február közepén együtt voltam a párommal, viszont történt egy baleset ezért 32 órán belül Escapelle-t vettem be. Utána napra pontosan meg is jött amikorra vártam, viszont ebben a hónapban hat napot késett, ekkor csináltam egy Predictor Early tesztet délutáni vizeletből, de negatív lett, ennek ellenére a melleim iszonyatosan fájnak és jócskán nőttek is, emellett a hasam is kemény. Nem tudom hogy a stressz okozhatja, a teszt nem mutat helyes eredményt, vagy meg fog jönni ezért érzem magam így. Jövő hét utáni keddre van időpontom a nőgyógyászhoz.2021. márc. 26. 15:35
1/3 anonim válasza:
6 nap késés miatt, ha nem vagy terhes, mert a teszt negatív, ráadásul sejthetően az escapelle zavart be, minek kell orvoshoz menni azonnal?
Ha már feszülnek a melleid, akkor majd meg fog jönni. Nyugodtan meg lehet várni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
Igazából ártani semmiképpen nem árt a vizsgálat alapból, és majdnem 6 hete volt az aktus, de mégiscsak délutáni vizeletből csináltam a tesztet.
2021. márc. 26. 15:56
3/3 anonim válasza:
Ártani nem árt, csak épp halál felesleges. A tesztet nyugodtan meg lehet ismételni, ha ennyire parázol, de az is felesleges. 6 hét után teljesen egyértelmű lenne délutáni vizeletből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!