Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Escapelle utáni menstruáció..?...

Gumicukor200 kérdése:

Escapelle utáni menstruáció..? Többi lent

Figyelt kérdés

Július 12en sajnos escapelle fogamzasgatlot kellet bevennem

Rá 5 napra elkezdtem vérzéni(ekkor a ciklusom 16.

napján voltam) és a naptár szerint aug 1én kellet volna megjönnie de azóta semmi.

Meg fog mostanában jönni? Vagy csak a következő hónapban?

Nem kérek kioktatás

2020. aug. 6. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia

Vagy megjön vagy nem.

Nagyon bekavar ez a tabletta a menstruációba, nekem is teljesen összezavarta.

Tesztet érdemes csinálni.

2020. aug. 6. 20:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem amúgy is pont a tabletta utáni pár napban kellett volna megjönnie, így nem kavart be a ciklusomba, de úgy emlékszem a doki azt mondta hogy ha van eltérés, ne aggódjak, vissza fog állni.
2020. aug. 7. 09:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg előbbre hozta a mensidet. Ahhoz a vérzéshez számold a következőt. Sajnos ez a gyógyszer be tud kavarni.
2020. aug. 7. 15:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Erre már én is gondoltam hogy lehet előrébb hozta de szerintem elég korai lett volna meg hát csak 4 napig tartott
2020. aug. 7. 19:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is kellett bevenni márciusban, nekem annyira összezavarta, hogy azóta a múlt héten jött meg először, bár a gyógyszer utáni 4. Napon volt vérzés. Érdemes tesztelni a szex utáni 10. napon. Ne aggódj, ami a gyógyszer után jön, az kb "normális".
2020. aug. 10. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!