Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » NST vizsgálaton mik a "normáli...

NST vizsgálaton mik a "normális" értékek?

Figyelt kérdés
2008. dec. 4. 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:
a 9es,10es a legjobb, de kérdezz rá ha bizonytalan vagy
2008. dec. 4. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az első válaszoló az apgar értéket írja.

Én most voltam NST-n. A baba szívfrekvenciája (felső görbe)ideális esetben, ha nem mozog 120- 160-ig normális, és ez mozgolódáskor, vagy ha fájásod van akár 180-ig is felmehet. Mozgáskor ez is normális. A dokik inkább az alacsony szívfrekvenciát nem szeretik.

Az alsó görbe a méh tevékenységét mutatja, ami alapból terhes méh esetén olyan 25-ig megy fel. Ekkor nem érzel semmit. Nekem az érezhető keményedésekre 50-es értéket mutatott. A babám szíve átlag 140-150 volt, ha mozgott, akkor 170 felé is felment. A doki nekem azt mondta, minden tökéletes. Remélem segítettem.

37 hetes vagyok

2008. dec. 4. 16:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Hali, az első vagyok. Lehet hogy kórháza válogatja, de Csornán nem elemzik ki a kismamának az nst-t, csak ráírnak a papírra egy 10-est vagy egy 9-est ha minden rendben, ha kisebb a szám úgyis megmondják mit kell tenni. Az abgár érték a babára vonatkozik.
2008. dec. 5. 06:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Jövőhéten megyek és ezek alapján akkor le tudom ellenörizni! Köszi
2008. dec. 5. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!