Hol tudok venni olcsón eldobható bugyit szülés utánra?
A tena is eldobhatós, csak ha akarod, ki lehet párszor mosni. Most vettem, 2 db 350 Ft :) És tényleg jónak tűnik, de majd a főpróbán kiderül :) Jó babavárást, könnyű szülést!
35 heteske
Utolso vagyok. Gyogyszertarban vettem, 2 db volt kb 400 forint februarban. Draganak en nem mondanam. Tobb meretben van, de nagyon tagulekony (alapban vekony vagyok, terhesen normal testalkatu voltam, m-est vettem, jo volt, de szerintem eleg lett volna az s meret is.
Oszinte leszek: cak egy csomaggal vettem, tehat ket darabot, ugy gondoltam, hogyha jo lesz, akkor a ferjemmel meg hozatok.
Jo volt, de tobbre nem volt szukseg, mert csak a korhazban kellett nagy betet, naponta negyszer valtottam akkor is, ha nem volt baleset, de igy is eleg volt a ket darab, mert csap alatt folyekonyszappannal kimostam kezzel a tena bugyit es mire a kovetkezo valtas volt mar meg is szaradt.
Otthon meg mar normal bugyit hordtam normal betettel.
Mondom: en probaltam az eldobhatos bugyit is, nem tudom, hgoy melyik fajta milyen, de az altalam vett borzasztoan kenyelmetlen volt, raadasul gusztustalanul nezett ki, kb olyan formaja volt, mint a regi gumibugyiknak, amit pelenkara huztak. Ezen kivul buggyos volt, nem tartotta meg ugy a betetet, mint a tena halos, ami teljesen felveszi a test alakjat. Nem is ereztem, hogy van rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!