Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen kapok kiskönyvet?

Hány hetesen kapok kiskönyvet?

Figyelt kérdés
6 hetes vagyok,szívhang már megvan :)
2010. aug. 19. 10:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én a 6. héten voltam először dokinál, meg utána a 7. héten is. Akkor mondta a doki, hogy ha gondolom, mehetek a védőnőhöz. Felhívtam, és a védőnő a következő, tehát a 8. hétre rendelt be. Így nekem azóta van kiskönyvem.
2010. aug. 19. 12:31
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
Nekem is a 8. héttől van könyvem. És kicsit felháborító, hogy van ahol nem hajlandó kiállítani a 12. hétig, nehogy felesleges papírmunkája legyen...basszus ez a dolga!! A terhesség, vagyis a szívhang megléte után bármikor kiállíthatja a kiskönyvet és gondozásba vehetnek.
2010. aug. 19. 12:44
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)Jövő héten megyek megint UH-ra,akkor hátha majd nekem is mondják,hogy menjek:)
2010. aug. 19. 13:51
 14/16 anonim ***** válasza:
ha már van szívhang erről ad egy papírt a doki amit viszel a védőnőnek és ő egyből ad kiskönyvet.
2010. aug. 19. 20:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Amikor igazolta az orvos elvileg mehetsz. De nálunk azt mondta a védőnő 11 hetesnél hamarabb menni felesleges, mert 12 héttől kezdődnek a vizsgálatok. Jó babavárást.
2010. aug. 20. 18:34
 16/16 anonim ***** válasza:

Miért lenne felesleges előtte menni???

Én 8. héten mentem, megcsinálta a kötelező méréseket és elmondta, hogy milyen vizsgálatok várnak rám és mikor, az egész terhesség alatt. Valamint kaptam sok hasznos olvasnivalót, ami segítségével már az elején felkészülhettem sok dologra, ami előttem állt.

Így legalább nem éreztem magam olyan hülyének és nem kellett folyton itt kérdezgetnem magától értetődő dolgokat.

Egyáltalán nem felesleges!!!!!

30 hkm

2010. aug. 21. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!