Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen kapok kiskönyvet?

Hány hetesen kapok kiskönyvet?

Figyelt kérdés
6 hetes vagyok,szívhang már megvan :)
2010. aug. 19. 10:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szia.

Elmész védőnőhöz, és az első alkalommal kiállítja neked:)

Boldog babavárást.

16hetes kismama

2010. aug. 19. 10:12
 2/16 anonim ***** válasza:

Ha a doki igazolta hogy babát vársz, akkor menni kell a védőnőhöz. És ők adnak!:)

Gratulálok a babához!

Minden jót

Üdv 32 hetes pocis

2010. aug. 19. 10:12
 3/16 anonim ***** válasza:
Az első alkalommal, amikor felkeresed a védőnőt, ő fogja kiállítani.
2010. aug. 19. 10:13
 4/16 A kérdező kommentje:
Akkor nem a doki küld?Mert doki semmit nem mondott erre vonatkozóan,csak hogy kedden kontroll.
2010. aug. 19. 10:14
 5/16 anonim ***** válasza:
51%

még várnak vele

egyébként helyfüggő.

van ahol már a 7-8. héten kapsz de itt debrecenben csak a 12. héten kaptam.

akkorra már biztos úgymond a terhesség és nem kell fölöslegesen papirmunkát végezni a védőnőnek se.

szóval szerintem úgy a 10. hét környékén biztosan kapsz majd.

- egy érdekesség: én akkor voltam kismama amikor még kelllett vizitdijat fizetni és mivel nem voltam reg.kismama mert itt a húsvét miatt csak a 13. hét végén kaptam meg a kiskönyvet egész első harmadban mindig uh kor meg vérvételkor szóval jó 6 alkalommal kellett perkálnom amikor szavazni lehetett róla hogy eltöröljék reggel hatkor már ott voltam a szavazásnál ...

2010. aug. 19. 10:14
 6/16 anonim ***** válasza:
34%
nem a 13. hanem a 12. hét végén kaptam elirtam .
2010. aug. 19. 10:15
 7/16 A kérdező kommentje:
Na az nem semmi.
2010. aug. 19. 10:16
 8/16 anonim ***** válasza:
Nálunk se adnak a 9-10. hét előtt.El kell menni a védőnőhöz, felveszi az adataidat, anamnézist készít,ad neked prospektusokat, tájékoztat a igénybe vehető támogatásokról, ad néhány tanácsot a várandósággal kapcsolatban. Vizeletet néz és vérnyomást, súlyt mér, majd kiadja a kiskönyvet.
2010. aug. 19. 10:25
 9/16 anonim ***** válasza:
A kiskönyvhöz élő terhesség kell.Tehát szívhang, amiről az orvosod kiállít egy papírt, hogy bizonyított, élő terhesség.Ami nálad már megvan.Elvileg ezután bármikor ha felkeresed a védőnőt, kiadja a kiskönyvet.De nekem is azt mondta az orvosom, hogy a 12. hétig felesleges menni.Addig nem igazán foglalkoznak a kismamákkal, sajnos.De én nem bírtam ki, elmentem a terhesgondozóba, rákérdeztem, én kihez tartozom.A 9. héten felhívtam a védőnőt, a 10. hétre kaptam is időpontot.Azóta van kiskönyvem.Attól függ, mikor mész el.
2010. aug. 19. 10:27
 10/16 anonim ***** válasza:

én még nem voltam. a 12 hetes vizsgálatra fogok legközelebb menni, akkor rákérdezek a dokinál, hogy kihez kell mennem, hova, stb. én nekem nem a kiskönyv a fontos, szóval bőven ráér addig.

9+4 hetes

2010. aug. 19. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!