Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap kell mennem Hcg vèrvète...

DneS.Niki1987 kérdése:

Holnap kell mennem Hcg vèrvètelre. Ma reggel 3 külömböző tesztet csináltam.Mind a 3 negatìv. Ma vagyok a 35.ciklusnapon. Lehet mèg a Hcg pozitìv, jàrt màr ìgy valaki?

Figyelt kérdés
2021. márc. 17. 06:44
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

Elméletileg lehet.

Mi már lombikozunk egy ideje, múltkor mesélte az egyik lány, hogy neki a vérvétel napján 180-as Hcg-je lett, teljesen ledöbbent, mert aznap reggel gyorsan csinált egy tesztet, ami totál negatív lett (ráadásul facelle volt).

Szóval van ilyen.

Nekem az a tapasztalatom, hogy azért ennek igen kicsi az esélye.

De drukkolok!

2021. márc. 17. 07:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi:) De szerintem nem sikerült. Beszèltem a kàlis asszisztensel,azt mondta ő is,hogy ha negatìv lett,nem sikerült, de menjünk holnap vèrvètelre. Az a biztos...
2021. márc. 17. 09:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Azért szurkolok! :)

Én is kaálisba járok :)

2021. márc. 17. 12:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Itt valaki írta az egyik kérdésnél, hogy az ő családjában a nőknek nem működnek a vizelet terhességi tesztek. Valószínűleg egy mutáció miatt nem kerül át a hcg a vizeletükbe. Ez nagyon ritka, de lehet, hogy pont te is érintett vagy, ezért akarnak vérvételre küldeni.
2021. márc. 17. 13:40
 5/10 A kérdező kommentje:

Èrtem.

Bàr nekem egy beültetès már sikerült, van egy 3 éves kisfiam.Őt egyből kimutatta a teszt. Kistesòt szeretnènk.

De ez sem sikerült most. Novemberben volt egy FET. Akkor csak egy embriò maradt a kettőből,az sem sikerült.

2021. márc. 17. 17:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Most a leszìváskor 8 petesejt lett,4 termèkenyült, kettőt kèrtem vissza. Kettő fagyasztott van. Ha az sem fog sikerülni,nem tudom,hogyan tovàbb. Nemtudjàtok,ilyenkor amikor nem sikerült,mikor lehet menni a fagyasztott embriòkèrt?
2021. márc. 17. 17:47
 7/10 anonim ***** válasza:

"van egy 3 éves kisfiam.Őt egyből kimutatta a teszt"

Ebben az esetben nem lehetséges, hogy genetikai hiba miatt ne legyen a vizeletedben hcg. Maximum az, hogy még túl alacsony a szintje.

Hogy ha tényleg nem sikerült, akkor mikor lesz a következő kör, arról fogalmam sincs.

2021. márc. 17. 20:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha tb támogatottan akarsz menni, akkor 3 hónapot kell várni. A 3 hónap a beültetés napjától pörög ( nem a stimu kezdetétől és nem a leszívástól).

Ha kifizeted akkor szerintem akár rögtön is mehetsz.

1,3 voltam

2021. márc. 17. 20:21
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Kedves utolsò. Lehet,hogy azt nem ìrtam, de arra vagyok kìvàncsi,hogy ha van fagyasztott embriònk,akkor,mikor lesz a következő. 4 ève a kisfiam előtt, amikor be lett ültetve,csak 2 hèt telt el. Azòta sok idő eltelt,azèrt kèrdezem, vàltozott-e azòta.

2021. márc. 19. 07:12
 10/10 anonim ***** válasza:

De értettem mire gondolsz.

Erre írtam, hogy ha TB támogatottan mész, akkor el kell telnie 3 hónapnak a következő beültetésig (akkor is ha az fagyasztott embrió lesz és nem stimulálnak).

De ha kifizetitek, akkor akár azonnal, a következő ciklusodban is visszaültetik.

Ebből a szempontból nem számít hogy friss embriót vagy fagyasztottat kapsz vissza, a 3 hónapot kell várni 2 beültetés között.

2021. márc. 19. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!