Ajánlanátok nekem szülész-nőgyógyászt és kórházat Budapesten, ahol majd szülhetek? Az a legjobb, ha a dokinak magánrendelője is van.
Figyelt kérdés
2008. dec. 4. 13:28
11/14 anonim válasza:
Dr. Csemniczky Gusztáv Váci utcában rendel 34 éves főorvos. Szent Imre kh.
12/14 anonim válasza:
Szakmabeli vagyok! NŐNÉL ne szüljetek. Ha hallanátok hogy beszélnek a nőkről: pl: várnak a vemhes kancák
Férfi kollegától SOHA elyen megjegyzést nem hallottam, de női nőgyógyász undorító mind!!!!!
13/14 anonim válasza:
Én nőnél szültem-3 gyerekes anya a doktornőm-és maximálisan elégedett vagyok!!!Az első babámnál férfi dokim volt,és vele se volt gondom,csak hát idő közben megöregedett...szval nekem semmi negatív tapasztalatom nincs,mondhatni baráti a kapcsolatunk(igaz,fogadott orvos és pár éve hozzá járok már).Elhiszem,amit írsz,de én még soha senkitől nem hallottam ilyen jellegű problémát.De,h őszinte legyek,még ha így lenne se érdekelne,h mit mondanak a hátam mögött,ha különben meg tökéletesen bánik velünk!!!2 gyerekes anyuka
14/14 anonim válasza:
Szia.Én is a Kisfalvi dokihoz járok,szívessen ajánlom.Nagyon aranyos,nem beképzelt,nyugodt,segítség kell nyugodtan lehet hívni.Nem a SOTE II.-n rendel hanem az Oxivit Rendelőben.A SOTE-n csak szül.Én is nála fogok,most vagyok 14 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!