Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 éves terhesen milyen...

38 éves terhesen milyen genetikai vizsgálatok ingyenesek és melyek azok, amik erősen ajánlottak elvégzésre?

Figyelt kérdés
Ha egyáltalán van olyan genetikai vizsgálat, ami ingyenes. Hallottam Prena tesztről is, de az azt hiszem nagyon drága. Érdemes megcsináltatni?

2021. márc. 16. 18:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
9-es. Nagyon sok szülőnek nincs ennyi pénze a jelen helyzetben, ettől nem rosszabb szülők, sőt attól sem lesz valaki rosszabb szülő, ha nem tud százezreket magánorvosra költeni és a családtagok folytonos támogatásából tervezni.Ez egyfajta szociális érzéketlenség és a szegényebbek lenézése. Ezek a vizsgálatok a down kivételével a rendkívül ritka genetikai mutációkat szűri, a több ezer mutációt nem. Sajnos pl autizmust nem lehet. Jelenleg a downt tudnám finanszírozni.
2021. márc. 17. 19:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Hasbaszúrás ingyenes és a korod miatt küldenek is, vagy elfogadod, vagy nem az már a te döntésed.

Nekem nem volt fájdalmas, a verifi kimutatta a down kórt, ennek csak igazolnia kellett, ezért nem is pihentem, emelgettem és így is minden rendben volt, reménykedtem a természetban, de műtét lett😔

2021. márc. 17. 19:40
 13/14 anonim ***** válasza:

11-re: Kinek mi a fontos, erre csak ennyit tudok írni.

Sok sikert, nyugis babavárást kívánok!

2021. márc. 17. 22:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia..én jelenleg 39 vagyok és nemsokára szülők...én csak a kombinàlt tesztet csinàltattam meg 12 hetesen..annak tökéletesen jó lett az eredménye... aztán csak elmentem genetikai tanàcsadàsra ami több ultrahang volt de a magzatvíz vizsgálatot és a méhlepény biopsziàt nem végeztek...azt mondtàk hogy tökéletesen jó az eredmény és ne kockàztassak esetleg egy vetéléssel.. jelenleg is egészséges a babàm ... szépen fejlődik....és lehet hogy most sokan kérdőre vonnak hogy miért nem a dràga teszt stb....100%ig az sem biztos...azt hogy szellemileg fogyatékos lesz e stb egy teszt sem tudja pontosan megmondani.. én végig bíztam hogy minden rendben lesz... és manapság nem a közel 40eves nők szülnek beteg babàt vagy a terhesség alatt komplikàcio merül fel .Hanem nagyon sok a 25..30as korosztály ezt làttam a klinikàn ahol voltam és a genetikus is ezt mondta.boldog baba vàràst ha mégis úgy döntesz hogy bevàlalod..
2021. márc. 18. 12:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!