Bingo89 kérdése:
Meddig fog fájni a mellem?
Figyelt kérdés
8 hetes várandós vagyok és a mellem nagyon fáj már vagy egy hónapja de annyira hogy úgy érzem majd le szakad! Meddig fog ez tartani egeszen végig kitart a várandósság alatt?2021. márc. 16. 14:07
1/7 anonim válasza:
Szia 18 hkm vagyok.
Nekem 13 14 hetes koromig tartott.
2/7 A kérdező kommentje:
Remélem nekem sem fog tovább :)
2021. márc. 16. 15:04
3/7 anonim válasza:
11hetes vagyok, még tart.
Fiammal kb a 25.hétig eltartott.
4/7 anonim válasza:
3 terhesség. Mindháromnál jött ment a mellfájdalom a végéig. A legrosszabb az elsőnél volt.
5/7 anonim válasza:
Nekem 12 hetes múlt el. Nagyjából akkortól veszi át teljesen a progeszterontermelést a méhlepény
6/7 anonim válasza:
Nekem még tart, de elég hullámzó van, hogy iszonyat fáj, utána fél napig semmi. Néha alig tudok aludni miatta. 14+3, remélem lassan vége. Szóval kitartás!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm csajok! Hát remélem hamarosan elmúlik vagy enyhül mert olyan mintha leszakadna a mellem 😱
2021. márc. 17. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!