Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma bele szúrt az alhasamba,...

Ma bele szúrt az alhasamba, normális?

Figyelt kérdés

12 hetes terhes vagyok kb, ma elég erősen bele szurt az alhasamba. Aztán abba is maradt, azóta semmi.

Valamit, olyan érzés van a huvelyemben, furán fogom leírni, mintha valaki benyulna és megnyomná az oldalát. :D érzett már valaki ilyet?

Valamint, ti mivel takaritotok? Ma furdoszobat meg WC-t takrotottam maszkban, nincs valami bevált megoldas? Nem akarom beszivni a karos anyagokat, olyan intenzíven. Köszönöm :)

2021. márc. 14. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Bemész az első DM-be Rossmannba, és egyből ott lesz a polcon vagy 5 fajta "öko" takarítószer. De akár sima ecetes vizet is használhatsz otthon, ugyanaz.
2021. márc. 14. 18:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2021. márc. 14. 18:13
 3/3 anonim ***** válasza:

A magnézium (magne b6) enyhíti a görcsöket, szúrásokat, fájásokat terhesség alatt

Én a legelejétől szedek napi 2-3 darabot

2021. márc. 15. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!