Vajon terhes vagyok?
A ma reggeli ez, ez most más típusú teszt és ez 25mlU/ml-s. Viszont én halvanyolom most is. Lehet felkene keresnem a dokit.
6-án kellett volna megjönnie? előtte mikor jött meg?
amúgy emlékeim szerint egy szóval nem írja a teszt papírja, hogy ugyanolyan erősnek kellene lennie mindkét csíknak :) ráadásul ez 25ös, kb ugyanolyan erős, mint az előző volt, ami 10es volt. szóval a 10es erősödött volna azóta :)
Igen, 6-án, viszont szerintem biztos hogy később volt peteérésem.
Az igaz:) reménykedem:)
Kedves utolsó válaszoló, sokat olavastam neten és írták is sokan hogy ha halvány könnyen elmehet a baba. Természetes hogy aggódom.
Viszont mindenki másnak köszönöm a biztató válaszokat:)
18as,bizony baromira számít, hogy erősödik e a teszt! Nekem az eddigi 2 terhességemnél nem erősödött és szépen el is mentek...
Kérdező, szerintem egy fajta teszttel 2 naponta próbáld meg hogy lásd erősödik e a csík, ha nem, akkor keress fel egy dokit, lehet csak progeszteron pótlás kell (mint utólag kiderült nekem is kellett volna)
Viszont amíg nem vérzel semmi baj nincs!! A legfontosabb, hogy ne idegeskedj, nekem sokkal halványabb maradt nemvárt után pár napra is, mint a tiéd, úgyhogy szerintem nem kell aggódnod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!