Ki hogy éli meg azt az időszakot, amikor pozitiv terhességi tesztet produkál, bejelentkezik az orvoshoz és két hetet kell várnia? nekem nehéz és nagyon lassan telik az idő. jó lenne már, ha megerősítene a doki.
Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 11:23
1/19 anonim válasza:
Hát bejelentkezem eldöntöm, hogy ügyesen várok, de egy hét múlva már ott vagyok a korházba, hogy jó helyen van e😁😁
2/19 anonim válasza:
Ugyan úgy, mint a teszt elötti időszakot.
Pozitív a teszt. Tehát terhes vagyok. A baba meg jó helyen van, ha akar fejlődik, ha nem annak oka van...
Sosem görcsöltem rá.
Van egy 2éves fiam, egy üres petezsákos terhességem és 10hetes terhes vagyok
3/19 anonim válasza:
Mivel tudom hogy úgyse leszek nyugodt a 12 hétig ezért nem izgulnek addig
4/19 anonim válasza:
#1 Jó, hogy a türelmetlenséged miatt, indokolatlanul terheled az orvosokat.
5/19 A kérdező kommentje:
amugy inkább az a nehéz, hogy csak ekörül jár a gondolatom, nehéz nem beleélni magam és az is, hogy mivel nem mondjuk most még senkinek, nehéz ez a várakozàsi idő is
2021. márc. 10. 11:54
6/19 anonim válasza:
Elsőre nagyon izgatott voltam
Naponta néztem hogy mi történik épp bennem.
2. Alkalommal nem volt okom időm sem izgulni
8. Hetre kértem időpontot
6+2 nél ügyeleten voltam
Fenyegető vetéléssel
Minden rendben lett.. de semmit nem láttak csak petezsákot..
1 éves azóta a kisebbik gyerekem is
7/19 anonim válasza:
Nehéz volt, izgultam. Főleg azért, hogy jó helyen van-e. Megbeszéltem vele, hogy szépen, ügyesen kapaszkodjon 😃 és akkor nagyon fogok vigyázni rá. Így is lett. Már 4 hónapos, csodaszép nagylány.
8/19 anonim válasza:
Elso terhessegnel teljesen nyugodt voltam, eszembe sem jutott hogy baj is lehet. Hàt volt.
A màsodiknàl a koràbbi vetèlès miatt rettegtem, lesz-e szìvhang.
9/19 A kérdező kommentje:
igyekszem pozitivnak maradni, talán ez a legfontosabb
2021. márc. 10. 12:32
10/19 anonim válasza:
Nekem is nagyon lassan telt az idő, próbáltam magam lefoglalni, dolgozni,elterelni a gondolataimat, de nem volt egyszerű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!