A 18. héten voltam utoljára Ultrahangon és már 27hetes vagyok. Nem kellet volna már megint mennem? Milyen vizsgálatok vannak még hátra?
Figyelt kérdés
2008. dec. 4. 08:11
1/3 anonim válasza:
Szia! Pont most lesz esedékes a 28-30. héten a következő UH. Megnézik, hogy rendben fejlődik-e a pici, és már a méhlepény érettségi fokát is feljegyzik majd.
időközben még lesznek vérvételek, ellenanyagszűrés, aztán a 36. héten ismét UH, valamint kenetvizsgálat. A 36. héttől NST/CTG hetente. Az utolsó UH azt hiszem 38 hét körül van, majd gondolom a szülés előtt.
Boldog Babavárást, egy 35 hetes
2/3 anonim válasza:
Nekem a 28.héten volt a terhességi cukorvizsgálat, a 32.héten volt a kötelező ultrahang. Közben meg havonta doki, méhszájvizsgálat. 36.héten hüvelykenet, aztán 37.héttől CTG, és méhszájvizsgálat.
3/3 anonim válasza:
szia!
Nekem is csak 32 hetes uh van a 18. hét után. Ha 4D uh-t akarsz azért mondják hogy ez a legjobb időszak mert 14 hétig nincs kötelező uh. Én a 28. héten mentem és felejthetetlen. Ami nekem most jön az most a 32. héten vérvételek és remélem az első méhszájvizsgálat. Talán már ideje lenne.
Boldog babavárást!
32 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!