5 percenkénti haskeményedés normális?
Kb reggel óta tart, hogy 5 percenként bekemenyédik a hasam. Nem fáj de nagyon kellemetlen érzés, pont 2 napja éjszaka pedig jósló fájásaim voltak(egyértelmű menzesz érzés) de elmúlt.
Szerintetek meddig normális a haskeményedés? Kicsit aggódom most de nem tudom megmondani hogy miért mert az egész terhességem alatt sok keményedés volt. 31+5 vagyok.
Elértem végül és sürgősen behívott, hogy megnézzen. Bár mindent rendben talált, írt fel rá egy ventolin nevű izomlazító sprayt. Ha keményedett, befújtam és elmúlt. 36.-héttől már nem használtam, addig igen, mert extra sokat jóslóztam.. Volt róla szó hogy befeküdni tüdőérlelőre, de aztán nem látták indokoltnak végül. A melót abba hagytam amúgy ezek miatt, de ugyan úgy keményedtem akkor is ha itthon feküdtem. Szerintem van, aki hajlamosabb rá(keményedni, jóslózni) de nem mindig jelent veszélyt.
Féltek egy kicsit hogy lehet hogy hamarabb fog jönni a baba, de túl hordtam. :) 40+4-en született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!