Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Újpesti SZTK nőgyógyászatán...

Újpesti SZTK nőgyógyászatán kb. mennyit kell várni?

Figyelt kérdés
Időpontot kaptam, ennek ellenére szokott lenni csúszás, kell még várni, vagy tudják tartani az időt az orvosok?
2010. aug. 18. 16:17
 1/8 anonim ***** válasza:

xD ne haragudj a nevetésért, csak nemrég tettem fel egy hasonló típusú kérdést, nagyon ki voltam akadva...és ez pont az Újpesti SZTK-val kapcsolatos.

Kedves Kérdezö! Öszinte leszek, idö terén rettenetesen ki vagyok rájuk akadva!!! Berendelnek egy x idöpontra, aztán jó esetben 3/4 órát ülsz ott, rosszabb esetben 2 órát. Mindkettöre volt már példa, arra viszont sosem, hogy pontosan, esetleg 5 perc csúszással hívtak volna be.

Az én kérdésem is kapcsolatban volt ezzel mert UH-n pl sokkal többet kell vàrni, a mùltkor már mindenki lázadt, hogy minek idöpontot kérni ha úgyse tartják be. Szerintem teljesen jogos. És mikor idöpontot akarok kérni a következö hétre, kincsem csak 3 hét múlvára. Senkit sem érdekel, hogy pl. vannak olyan vizsgálatok amiket csak az adott héten lehet elvégeztetni. Mindig így jártam, így minden hetekkel csúszott. Valami borzalom.

Ne haragudj a kisregényért de ki vagyok tölük teljesen! Aranyosak meg értik a dolgukat csak ez az egy valamiért nem az erösségük.

Kihez jársz?

36 hetes

2010. aug. 18. 17:11
 2/8 anonim ***** válasza:
*kincsem helyett nincsen csak siettem:)
2010. aug. 18. 17:12
 3/8 A kérdező kommentje:
A Halász doktorhoz sikerült kapnom időpontot, az előzőt is nála szültem, de most nincs pénzem, hogy a magánrendelésére menjek. Ellenben van itthon két pici gyerekem, akik a nagyszülőkkel lesznek addig. De ezek szerint fel kell készítenem a Nagyiékat, hogy ők ebédeltetnek, altatnak. Köszi a választ.
2010. aug. 18. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia,

Én is Halász Dr-hoz járok, nála mindig sokat kell várni. Nekem első baba, s ráadásul Szabolcsból költöztem fel. Nem nagyon ismerem az itteni orvosokat. A Halászról sok jót olvastam. Lenne egy kérdésem, te mikor szültél nála? S mennyit kért el? Én a magánrendelőjébe nem tudok járni, mivel 90 ezerből élünk a párommal havonta, s após elveszi a negyedét. De fogadott orvoson gondolkozunk, mivel veszélyeztetett vagyok. Ő mond egy konkrét összeget vagy ránk bízza?

2010. aug. 18. 21:24
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát nálam úgy volt, hogy tekintettel arra, hogy csak az utolsó harmadban kértem fel arra, hogy legyen a fogadott dokim, így háromszor kötelezett arra, hogy a magánrendelésére menjek, itt alkalmanként kb. 12000 forintot (már nem emlékszem pontosan) kellett fizetnem. A szülésért 75.000-ret kért minimum.

Barátnőm a kezdetektől a magánjába járt, így havi hatezer forintot kért és a szülésért ugyanannyit mint tőlem. Alapjában véve nem kér sokat, mások is simán elkérnek ennyit csak én nem tudom most kifizetni.

2010. aug. 19. 14:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja bocsi, kisfiam 2009. szeptemberében született.
2010. aug. 19. 14:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Még lenne egy kérdésem:

Ha fogadott orvost akarunk, akkor azt hogy közöljük vele? Te mit mondtál neki, mikor felkérted?

A pénz kérdéssel mi is úgy vagyunk, hogy inkább másra költenénk, de sajna mindig van valami gond a magzattal. Amúgy egészséges, down szűrésnél is kevesebb mint egy az 50ezerhez jött ki, de állandóan bevérzek,, vagy mindig van valami, ami miatt ügyeletre vagy orvoshoz rohangálunk, s annyira megvárakoztatnak, s tel. számok sincsenek. S épp ezért gondolkoztunk, de valószínű én is a 6-7 hónap körül kérném fel. S azon gondolkozom, hogy hozzá kéne tenni, hogy továbbra is sztk-ba járnék,csak nem lesz gond, meg a kis könyvben is benne van, hogy mn-i vagyok.

2010. aug. 19. 22:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Egyszerűen megkérdezed, hogy hajlandó lenne-e elvállalni, mert Te nagyon szeretnél vele szülni. Hogy mit szól ahhoz, hogy nem akarsz a magánján csengetni fogalmam sincs, de én mindig egyenesen elmondtam, hogy mit szeretnék, erre ő elmondta, hogy szerinte hogy lehet. Ne szégyenlősködj, ő is ember...
2010. aug. 20. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!