Újpesti SZTK nőgyógyászatán kb. mennyit kell várni?
xD ne haragudj a nevetésért, csak nemrég tettem fel egy hasonló típusú kérdést, nagyon ki voltam akadva...és ez pont az Újpesti SZTK-val kapcsolatos.
Kedves Kérdezö! Öszinte leszek, idö terén rettenetesen ki vagyok rájuk akadva!!! Berendelnek egy x idöpontra, aztán jó esetben 3/4 órát ülsz ott, rosszabb esetben 2 órát. Mindkettöre volt már példa, arra viszont sosem, hogy pontosan, esetleg 5 perc csúszással hívtak volna be.
Az én kérdésem is kapcsolatban volt ezzel mert UH-n pl sokkal többet kell vàrni, a mùltkor már mindenki lázadt, hogy minek idöpontot kérni ha úgyse tartják be. Szerintem teljesen jogos. És mikor idöpontot akarok kérni a következö hétre, kincsem csak 3 hét múlvára. Senkit sem érdekel, hogy pl. vannak olyan vizsgálatok amiket csak az adott héten lehet elvégeztetni. Mindig így jártam, így minden hetekkel csúszott. Valami borzalom.
Ne haragudj a kisregényért de ki vagyok tölük teljesen! Aranyosak meg értik a dolgukat csak ez az egy valamiért nem az erösségük.
Kihez jársz?
36 hetes
Szia,
Én is Halász Dr-hoz járok, nála mindig sokat kell várni. Nekem első baba, s ráadásul Szabolcsból költöztem fel. Nem nagyon ismerem az itteni orvosokat. A Halászról sok jót olvastam. Lenne egy kérdésem, te mikor szültél nála? S mennyit kért el? Én a magánrendelőjébe nem tudok járni, mivel 90 ezerből élünk a párommal havonta, s após elveszi a negyedét. De fogadott orvoson gondolkozunk, mivel veszélyeztetett vagyok. Ő mond egy konkrét összeget vagy ránk bízza?
Hát nálam úgy volt, hogy tekintettel arra, hogy csak az utolsó harmadban kértem fel arra, hogy legyen a fogadott dokim, így háromszor kötelezett arra, hogy a magánrendelésére menjek, itt alkalmanként kb. 12000 forintot (már nem emlékszem pontosan) kellett fizetnem. A szülésért 75.000-ret kért minimum.
Barátnőm a kezdetektől a magánjába járt, így havi hatezer forintot kért és a szülésért ugyanannyit mint tőlem. Alapjában véve nem kér sokat, mások is simán elkérnek ennyit csak én nem tudom most kifizetni.
Még lenne egy kérdésem:
Ha fogadott orvost akarunk, akkor azt hogy közöljük vele? Te mit mondtál neki, mikor felkérted?
A pénz kérdéssel mi is úgy vagyunk, hogy inkább másra költenénk, de sajna mindig van valami gond a magzattal. Amúgy egészséges, down szűrésnél is kevesebb mint egy az 50ezerhez jött ki, de állandóan bevérzek,, vagy mindig van valami, ami miatt ügyeletre vagy orvoshoz rohangálunk, s annyira megvárakoztatnak, s tel. számok sincsenek. S épp ezért gondolkoztunk, de valószínű én is a 6-7 hónap körül kérném fel. S azon gondolkozom, hogy hozzá kéne tenni, hogy továbbra is sztk-ba járnék,csak nem lesz gond, meg a kis könyvben is benne van, hogy mn-i vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!