A nescafe-ben mennyi koffein van?
Figyelt kérdés
Kicsit furcsán fogalmazatam.Szóval arra szeretnék itt kitérni,hogy ugye nem igazán jó terhesség alatt kávézni,most arra akarok kilyukadni hogy az instant kávéra is vonatkozik ez?Ugyanannyi koffein vagy káros anyag van abban is?A dohányzásról,meg a főzött kávérol még le tudtam mondani,de ez valahogy nem megy...2008. dec. 4. 06:03
1/3 anonim válasza:
Szia. Nem kell a kávéról lemondani. Ha reggel nem ihatok egy presszó kávét egésznap fáj a fejem. Mivel nagyon alacsony a vérnyomásom, az orvos kifejezetten javasolta. Én napi négy kávét ittam, dohányoztam. Amióta babát várok, nem dohányzom, és csökkentettem a kávét egyre. A terhesség nem azt jelenti, hogy mindenről le kell mondani, csak azt hogy mértékletességet betartsuk. Én nem paráztam végig, hogy mit lehet, mit nem és egészségesen fejlődik a babám. Persze alkohol, cigi, és drog kizárva, azonkívűl én ettem-ittam mindent. Boldog babavárást! 41 hetes kismama.
2/3 anonim válasza:
Én is próbálkoztam az elején a kávémegvonással. Szörnyen éreztem magam egész nap, fájt a fejem, szédelegtem. Azóta én is megengedek magamnak napi egy kávét reggel. Abszolút nem fogsz ártani a babának, pláne nem a nescafe változattal.
3/3 anonim válasza:
szia egyetértek a többiekkel.nyugodtan lehet semmi bajotok nem lesz tőlle.én egy nap 2 ittam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!