Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdemes már a 20. héten...

Érdemes már a 20. héten vásárolni a babának, vagy ráér később is?

Figyelt kérdés
2008. dec. 3. 21:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha meglátsz valamit, ami nagyon tetszik, akkor vedd meg nyugodtan. Én is vettem egy-két dolgot "időközben", de a nagyobb bevásárlást a 36. hét környékére időzítettem. Akkor már majdnem biztos, hogy fiú vagy lány, már biztos nem lesz semmi baja, ha korábban akar érkezni, és még nem is olyan nehéz az ember, hogy mozdulni se legyen kedve. Nagyon szerettem akkoriban vásárolgatni, nézelődni. Meg hát sok idő van még, mikor szülsz, már nem ilyen lesz az időjárás, úgyhogy okosan kell előre vásárolni:) Jó nézelődést:)
2008. dec. 3. 21:35
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Ezzel csak az a baj, hogy ha már most elkezdesz vásárolni, akkor mire megjön a baba tízszer annyi cucca lesz, mint amennyi kell. én csak az utolsó két hónapban vásároltam, és így is sok feleslegeset, aminek nem tudtam ellenállni. Minél közelebb lesz a nagy nap, annál jobban rajtad lesz a vásárlási láz. És még ezer aranyosabbat fogsz látni.

Persze, ha anyagilag mindegy, akkor nyugodtan.

Sok boldogságot!

2008. dec. 3. 22:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
22 hetes terhes vagyok és nekünk már majdnem mindenünk megvan,de legfőképp azért mert akcios volt és marhaság lett volna otthagyni.A másikfele az,hogy nem vagyok benne biztos,hogy később nagyhassal tudok majd vásárolgatni,mert nagyon nehezen viselem a terhességet.
2008. dec. 4. 05:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én a 28-ik héttől vásárolgatok, nekem sok gondot okozott a vérzés a terhességem feléig, úgyhogy babonából nem mertem semmit venni. Aztán kaptam babkocsit, és szép lassan elkezdtem vásárolgatni a babának, de a 36-ik hétig nem hoztam haza semmit. A tisztálkodó dolgait, kád, pelenkázó, pelus, viszont csak az utóbbi két hétben vettem meg, és még tegnap is voltam neki vásárolni, zenélő körforgót a kiságyra, pedig mindenki azzal rémísztgetett, hogy na majd megbánom, mert a végén nem lesz kedvem menni sehová. Ehhez képest én állandóan mennék, és megyek is, pedig már túl vagyok a kiírt időponton. Szóval, ahogy Te jónak látod, ne hallgass senkire, csak az ösztöneidre. Bár még egy szempont eszembe jutott, mégpedig, hogy én eléggé türelmetlen voltam, és amióta itthon vannak a kiscuccai, állandóan azt nézegetem, és még nehezebben tellnek az utolsó napok, hetek, ha a 20-ik héten megveszem akkor mi lett volna? Boldog babavárást!
2008. dec. 4. 05:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Mi a 28. hétig mindent megvettünk, de nem bánom, mert azóta szinte mozogni is alig tudok, annyira keményedek és nem bírom a sétát 10 percnél tovább. Nem lehet tudni mi lesz a végefelé. Én örülök h már csak 1-2 apróság kell.

31 hetes kismama

2008. dec. 4. 07:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is elég nehezen viselem a terhességet pedig egész eddigi életemben ezt az időszakot vártam. Mi a 20. hét után kezdtünk vásárolni. Megvettük a babakocsit kisruhákat de, a kisruhákkal tényleg vigyázz mert mi már annyit vettünk hogy napi ötször is át tudjuk öltöztetni úgy hogy minden csak egyszer legyen rajta mielőtt kinövi. Egy-két apróság kivételével minden megvan és nagyon örülök neki mert már nem tudok nagyokat sétálni. Azokat hgytuk a végére amiket apa is meg tud venni a kis bogyókánknak. Pl. kiskád patikai recetes dolgok stb.

2 heteske

2008. dec. 4. 09:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Én 24 hetes vagyok, és már vettem egy pár 56-62-es kisruhát (pedig a 2. babámat várom). Szerintem nem elítélendő, ha nem az utolsó hetekben rohangálunk mindenért, mert sosem lehet tudni, mennyi van még hátra! Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, és bátran vedd meg, ami megtetszik. Jó készülődést!
2008. dec. 4. 10:00
 8/9 anonim ***** válasza:
az utólsó vagyok és 32 heteske. Boldog babavárást!!!
2008. dec. 4. 10:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is most vagyok félidős és vettem már egy két ruhadarabot de csak csínján és jól átgondolva mert április végére vagyok kiírva.Hamarosan folytatom az apróságokkkal és a kiságy is megvan csak át kell lakkozni.A nagyobb dolgokat hagyom utoljára de sose lehessen tudni...A kórházas csomagot is összeállítom ha másnem újév elején.Festeni most festettünk, babaszoba díszítése félkész.Én is arra gondoltam hogy most sem sokáig bírok vásárolni mi lesz később?
2008. dec. 4. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!