Hirtelen leszokott a vernyomasom, mit lehet tenni? Nagyon aggodok.
Nagyon elkezdtem ma zsibbadni, szedulni, faradekonynak erzem magam. Azt hittem magas a vernyomasom, de lemertuk, es alacsony, 105/80, a pulzus 84. Eddig a terhessegem alatt soha nem volt baj a vernyomasommal, mindig tokeletes volt, most pedig megzizzent. Olyan furcsan is erzem magam. Zsibbad a nyakam, a karom, labam, szedulok, furcsan latok, almos vagyok, kicsit remegek is, es ami megjobban aggaszt, hogy nem erzem a Babamat!!! Eddig nagyon aktiv volt, este pedig elcsendesult, azota alig ereztem 5-6szor, akkor is gyengen. Felek, nehogy valami baj legyen.
Tapasztalt mar mas is ilyet? Mi ilyenkor a teendo? Lehet valami baja a Babamnak? Meg vagyok nagyon ijedve...
24 hetes kismami vagyok, 20 eves, 165 magas, 60kgal kezdtem, most kb 65-66 vagyok. Nagyon meleg volt itt nalunk eddig, most pedig nagyon lehult a levego, lehet az zavart meg ennyire? Ketsegbe vagyok esve :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!