Nem tudom ,jónak számítanak-e ,az embrióink méretei?Bővebben lent..
Nagyon aggódom,mert tavaly elveszítettük a koraszülött kis babánkat pár óra alatt,súlyos tüdővérzése lett.Akaratlanul is nagyon parázok most. Jelenleg két petéjű ikreket várok.Viszont kicsinek találom a méretüket.Ebben szeretnék egy kis tapasztalatot szerezni,hogy mennyire van rendben szerintetek.A ciklusom rendszertelen volt.De utoljára Január 2.-án volt meg.Ez alapján 8 hét 5 naposnak kellene lennem. Azonban a mai UH méreteik így néznek ki :
A magzat: crl 7mm , petezsák 35mm
B magzat: crl 8mm , petezsák 30mm
Mindkettőnél jó szívműködés.
A méretük viszont 6 hét 4 napnak felel meg.
Lehetséges ,hogy csak elmérték őket? Vagy ez így rendben van??? Aggódom ,hogy nem fejlődnek rendesen . :( Köszönöm a választ.
Szerintem később volt ovud.
Nekem a 2. és a 3. lányom is később fogant, ennek ellenére mindkettőnél bitang erős pozitív volt a teszt.
Sziasztok! Köszönöm a kérdést ❤ Igen pont írni akartam ma voltam genetikain. :) Minden okés , mára behozták magukat szerencsére rendben vannak.Remélem így is marad .
2 mm a különbség köztük. Írni fogok mindig ,hogy mik a kilátásaink a végéhez közeledve. :) Nem szeretem én sem ha meg válaszolatlanul hagynak egy posztot :) Mindenkinek memt a zöld kezecske :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!