Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jóslóim vannak, tegnap óta?!...

Jóslóim vannak, tegnap óta?! Miben fog különbözni az igazi fájás?

Figyelt kérdés
Tegnap délután kezdődött, olyan mintha bekeményedne a pocakom, aztán "elengedne", ezt elég sűrűn érzem. Fürdés után jobb lett kicsit, de hajnalban megint éreztem kb 2x, és mióta felkeltem is többször. Nyákdugóm megvan, meddig tarthat ez, ha ennyire belelendült ilyen hirtelen?
2010. aug. 18. 09:11
 1/4 anonim ***** válasza:

ezek csak jóslok...

nekem szülés elött vasárnaponként... nem tudom miért pont aznap- este 11 óra és hajnal három között szabályos 10 és ötperces jóslóim voltak.- két alkalommal.

akár ki is húzhatod a végéig.

a nyákdugó elmehet szülés elött egy nappal és két héttel -sőt többel- azelött is.

amikor már nem csillapodnak az összehúzódások zuhanyzás után sem akkor kell indulni 5 percesekkel a kórházba.

2010. aug. 18. 09:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha elmennél most dokihoz, ő sem tudná megmondani, hogy mikor fogsz szülni, nemhogy mi. Persze tippelni lehet, mindenki elmondhatja a saját tapasztalatát, de minden szülés más, abból te nem fogod tudni, hogy mikor akar tényleg kibújni a bébid.

Tehát lehet elmúlik, de lehet, beerősödik, és mehetsz szülni.

Egy igazi jó fájás az kb. egy perc hosszú, és eléggé fáj.

Ja, és persze rendszeres.

A jsóló meg igazából nem is kellemetlen, és nem rendszeres.

2010. aug. 18. 09:18
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, tényleg rendszertelenül jön, és nem fáj, csak kellemetlen. Igazából inkább meglepődtem, mert hirtelen jött, a semmiből, eddig még csak hasonlót sem éreztem. Pár másodperc hosszúak egyébként ezek a "keményedések". Még várhatna egy pár hetet, mert nincs még itt az ideje, azért is félek kicsit. 34hetes vagyok még csak.
2010. aug. 18. 09:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen nagyon sok volt, egyszer alig bírtam hazavezetni a kórházból, úgy fájt a hasam. Gondoltam, vissza is megyek a kórházba, mert onnan jöttem CTG-ről.. Aztán mire hazaértem elmúlt. Csak a szokásos dolgokat tudom mondani, pihenés, magnéziuk, sok kálcium. Nekem keményedett sokat a hasam, és 35 hetesen nagyon fájt, akkor bent voltam egy hétig a kórházba, és utána mindig kálciumot kellett innom.
2010. aug. 18. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!