Barbie03 kérdése:
Kérlek öntsetek egy kis lelket belém hátha volt másnak is hasonló tapasztalata?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kérlek öntsetek egy kis lelket belém! A sztk-s lelet mehet a kukába, hülye volt a doki....(8mm és petezsakot és 2.8mmes ébrényr írt a papírra 1 perc hasi ultrahang vizsgálat után. Január 16 az utolsó menstruáció időpontja, peteeres február 1. (ekkor volt pozi az ovu teszt). A doki (magán) 9.8x6.3 as petezsakot látott benne szikholyaggal hüvelyi ultrahanggal. 10 nap múlva kell visszamennem. Azt mondta hogy vagy később foganhatott, vagy missed ab :( valakinek hasonló tapasztalat?2021. febr. 26. 20:37
1/9 anonim válasza:
Én tegnap voltam, ugyan ennyi idős vagyok pont. Nekem is jan 16 az utolsó m. 10 mm petezsák szikhólyaggal. Minden rendben ez jó eredmény, nem első baba nekem, nem is aggódtam emiatt. Én a méhen kívüli terhességtől féltem, azért mentem most, sokszor fájt a hasam erősebb mensisen. Elvileg a szabálytalan petezsák nem jó, viszont én azt gondolom, mivel már ott a szikhólyag, rendben lesz. Nekem 3 hét múlva kell visszamennem.
2/9 anonim válasza:
Amúgy nem értem a dokit. 5 hét pár naposan ettől többet nem is kell látni. Pont ideális a petezsák + szikhólyag.
3/9 A kérdező kommentje:
1-es köszönöm :) nagyon sok reményt adtál most :) kérlek írj majd hogy mi van veletek :)
2021. febr. 26. 21:08
4/9 anonim válasza:
Én voltam 1,2 is. Nyugi. Ne izgulj! Ez a doki tényleg furcsa...
5/9 anonim válasza:
Ugyanilyen meretek voltak nalam is, nem maradt meg. De nem ertem, eztol miert a doki hulye?
6/9 anonim válasza:
Azért, mert az 5. hétnek tökéletesen megfelel a petezsák szikhólyaggal. Nem csak a méret a lényeg, nem üres már a petezsák!!! Neked is ugyanígy 5 hét pár naposan volt ilyen méret szikhólyaggal? Sok terhesség vetelessel végződik, meg megall a fejlődésben 12 hét alatt. De a kérdező terhessége fejlődött. Ettől még mindig benne van a pakliban, hogy nem marad meg, de a méretek miatt még közel sem kellett volna a dokinak missed abrol beszélni, meg arról, hogy később fogant, mivel pont jók a méretek a terhességi korhoz képest.
7/9 A kérdező kommentje:
Most utána néztem hogy a második babammal hogy is alakult a dolog. Nála anno december 2-an volt pozitív a digitális tesztem, utána 19-en látták már a babát szívveréssel. Ez 17 nap a két dátum között. Most február 12-en volt pozitív a digi tesztem és ugye tegnap 26-an meg csak szikholyagot látott. Ez 14 nap eltérés. Ennyit számítana 3 nap? Remélem tényleg csak ennyi, hogy korán mentem :) így merítettem egy kis pozitív erőt a saját előző tapasztalatombol :)
2021. febr. 27. 07:37
8/9 anonim válasza:
Hát, szerintem a kettő közül nem az sztk-s volt a hülye, hanem a magán. Kérdés az is, hogy hány nap telt el a két vizsgálat között. A petezsák naponta kb. 1 mm-t nő, aztán mikor már látszik az embrió, az is kb. napi 1 mm-t az első hetekben. Az szerintem egyáltalán nincs kizárva, hogy az egyik orvos már látott embriót a másik meg még nem, mert a 2,7 mm rettentően pici, ha nem elég jó a készülék vagy nem elég jó a doki kézügyessége, simán lehet, hogy ekkor még nem látja. A szikhólyag viszont ekkor már nagyobb, 5-6 mm-es, azt könnyebb észrevenni. Annak nincs jelentősége, hogy az uh mennyi ideig tart, ha ezalatt látta, amit látnia kellett, emiatt ne aggódj. Mikor legközelebb mész, kérd meg az sztk-st is, hogy hadd fotózd le a monitort
9/9 anonim válasza:
Én is a magán dokira értettem természetesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!