6 hetes kismamák írjatok, vagyunk még? Jövőhéten megyek vizsgálatra 6+5 hetesen, nagyon várom, remélem láthatunk már valamit.
Majd irj, hogy felszivodott-e🙂
Most kicsit beparaztam, mert a hasszurka megmaradt, mellé pedig pici barnazas is tarsult☹️
Bocsi, lemaradt, hogy a #20as voltam
Telefonoj tudtam beszélni a doktornővel, kaptam rutascorbint. Viszont 29-nel elobb nem tud fogadni, ha rosszabb lenne a helyzet, akkor korhaz... Ezt mondta.
De most ebben a helyzetben kicsit tartok a korhaztol
Próbálom kizárni a dolgokat és nem izgulni. Mert tényleg lehet egy nagyon apróság is... Foleg, hogy tenyleg annyira kis mennyisegben van jelen a barnazas.
En is igy vagyok vele, ha nem muszaj, nem teszem be a labam.
Neked is első baba/terhesség? 🙂
Megkérdezhetem mennyi idős vagy?
Nekem is első és 27 éves vagyok🙂
Lehet irtad, de nem emlékszem, mikorra várod a babát?🙂
Én is sok fórumot bújok, nemtudom letiltanak-e érte, de rátalaltam a hoxa.hu fórumra, ott egy összetartobb, kedvesebb közösséget ismertem meg.
Sok pozitív és negatív történetet olvasok, de meg tud némelyik nyugtatni.
Persze, az orvosig biztosan izgulni fogok🙂
25 éves vagyok :) jelenleg november 1-re vagyok kiírva, milyen szép dátum... :D
Köszi, elnézek akkor oda is hátha pozitívabbakat kapok :D Röviden tömören, amiért kapom az ívet, az az hogy múlthéten voltam dokinál, akkor látott először embriót és 6 hetes méretnek felelt meg (mensi szerint pedig akkor 8 hetesnek kellett volna legyek), azaz 2 héttel el vagyok maradva, de szerintem a mensi egy mérvadó pont, viszont nem minden a nagykönyv szerint megy mindenkinél :)
Nekem november 13 kalkulator szerint😊
Igen, azt olvastam en is, sok mindentől függ. Ciklus hossza, mikor volt ovulacio, stb.
Szerintem en is hasonlóan fogok jarni, mert a ciklusom mindig változó volt, plusz az utolsó ovum is későn volt, szóval...
Hasonló helyzetbe vagyunk, valahogy nyugodtan kell maradnunk az orvosi vizsgalatig🙂
Bizakodok en is, hogy legalabb ez a barnazas elmarad, és csak valami apróság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!