Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes kismamák írjatok,...

6 hetes kismamák írjatok, vagyunk még? Jövőhéten megyek vizsgálatra 6+5 hetesen, nagyon várom, remélem láthatunk már valamit.

Figyelt kérdés
Egyébként hogy vagytok? Vannak tünetek?

#6hetesterhesség
2021. febr. 26. 13:59
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Hát így utólag én már azt mondom hogy nem hasszurka amit éreztem, hanem inkább nyilalló kisebb fájdalmak, és nálam ki is derült hogy van egy nagy cisztám, remélem a 12.hétig felszívódik :)
2021. márc. 16. 09:03
 22/50 anonim ***** válasza:

Majd irj, hogy felszivodott-e🙂

Most kicsit beparaztam, mert a hasszurka megmaradt, mellé pedig pici barnazas is tarsult☹️

2021. márc. 16. 09:08
 23/50 A kérdező kommentje:
Oké, írok majd :) Ne izgulj, szerintem csak akkor vészes ha szaggal párosul, és intenzív a folyás, de ha aggódsz, akkor menj el dokihoz és nézesd meg hogy megnyugodj :) Vagy te írtad hogy szerdán mész?
2021. márc. 16. 09:13
 24/50 anonim ***** válasza:

Bocsi, lemaradt, hogy a #20as voltam

Telefonoj tudtam beszélni a doktornővel, kaptam rutascorbint. Viszont 29-nel elobb nem tud fogadni, ha rosszabb lenne a helyzet, akkor korhaz... Ezt mondta.

De most ebben a helyzetben kicsit tartok a korhaztol

2021. márc. 16. 10:27
 25/50 A kérdező kommentje:
Ja én meg össze kevertem egy másik kommenttel, ott írták a szerdát :D Én 30.-án megyek szóval majdnem egyszerre :D Nyugi, ne olvasgass rosszakat, csak a jóra gondolj, minden oké lesz :) Engem a gyakori kérdések amúgy már az őrületbe kergetett, sok negatív gondolatom lett miatta, remélem hogy minden rendben lesz nekem is 30.-án. Én is gondolkoztam hogy elmenjek e a kórházba (nekem nincs bajom, csak az itteni okosok szerint nem jó a fejlődés, na mind1..), de a covid miatt inkább nem kockáztatok, kivárom a 30.-át.
2021. márc. 16. 11:20
 26/50 anonim ***** válasza:

Próbálom kizárni a dolgokat és nem izgulni. Mert tényleg lehet egy nagyon apróság is... Foleg, hogy tenyleg annyira kis mennyisegben van jelen a barnazas.

En is igy vagyok vele, ha nem muszaj, nem teszem be a labam.

Neked is első baba/terhesség? 🙂

2021. márc. 16. 13:20
 27/50 A kérdező kommentje:
Igen első terhesség, szóval azért is kerestem itt a megnyugvást, hogy majd tapasztaltabb kismamák megnyugtatnak, de hát hagyjuk.. :D annyi negatívat kaptam, hogy alig tudom a fejemből kiverni, de még valahogy ki kell bírnom 2 hétig :)
2021. márc. 16. 13:32
 28/50 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem mennyi idős vagy?

Nekem is első és 27 éves vagyok🙂

Lehet irtad, de nem emlékszem, mikorra várod a babát?🙂

Én is sok fórumot bújok, nemtudom letiltanak-e érte, de rátalaltam a hoxa.hu fórumra, ott egy összetartobb, kedvesebb közösséget ismertem meg.

Sok pozitív és negatív történetet olvasok, de meg tud némelyik nyugtatni.

Persze, az orvosig biztosan izgulni fogok🙂

2021. márc. 16. 14:12
 29/50 A kérdező kommentje:

25 éves vagyok :) jelenleg november 1-re vagyok kiírva, milyen szép dátum... :D

Köszi, elnézek akkor oda is hátha pozitívabbakat kapok :D Röviden tömören, amiért kapom az ívet, az az hogy múlthéten voltam dokinál, akkor látott először embriót és 6 hetes méretnek felelt meg (mensi szerint pedig akkor 8 hetesnek kellett volna legyek), azaz 2 héttel el vagyok maradva, de szerintem a mensi egy mérvadó pont, viszont nem minden a nagykönyv szerint megy mindenkinél :)

2021. márc. 16. 14:25
 30/50 anonim ***** válasza:

Nekem november 13 kalkulator szerint😊

Igen, azt olvastam en is, sok mindentől függ. Ciklus hossza, mikor volt ovulacio, stb.

Szerintem en is hasonlóan fogok jarni, mert a ciklusom mindig változó volt, plusz az utolsó ovum is későn volt, szóval...

Hasonló helyzetbe vagyunk, valahogy nyugodtan kell maradnunk az orvosi vizsgalatig🙂

Bizakodok en is, hogy legalabb ez a barnazas elmarad, és csak valami apróság

2021. márc. 16. 14:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!