Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek is szemét vagyok?

Szerintetek is szemét vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég jelentettem be a munkahelyemen, hogy babát várok és nem mindenki fogadta jól, főleg nem a közvetlen felettesem, mivel ők is babát szeretnének a férjével. Tavaly volt egy vetélése és azóta próbálkoznak sikertelenül. Ki volt akadva, hogy megborítottam a sorrendet, hogy nem ő megy először. A vetélése után úgy voltam, hogy megvárom amíg sikerül nekik, de aztán arra jutottam, hogy nem tehetem függővé az életem másoktól, nekünk most volt optimális a gyerekvállalás minden szempontból. Szerintetek is szemét vagyok? Volt már valaki hasonló helyzetben?

14+4 hkm

2021. febr. 25. 18:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%

Azért valaki próbálja a viselkedés mögé látni.

Lehet a kollégának iszonyúan fáj, a vetélés, a dolgok, hogy nehezen jön össze nekik és nem igen tud mit kezdeni az érzéseivel.

Természetesen ez még nem indok, hogy így viselkedjen, de elejét leplezni akarja a fájdalmát, csalódottságát

2021. febr. 26. 01:28
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
#11: pontosan. Én voltam ilyen helyzet mindkét oldalán. Borzasztóan fáj, ha az ember sok-sok éve csak vár. És mikor végre nekem sikerült, nem titkoltam ugyan, de nagyon ügyeltem rá, hogy ne a kolléganő füle hallatára tárgyaljam a terhességem és nem parádéztam a közelében uh-képekkel és babacuccokkal. Egy kis tapintat kell.
2021. febr. 26. 07:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én kolléganőmmel és barátnőm is egyben hasonló volt a szitu. Én egy évvel előbb hagytam abba a gyógyszert mint ő. Ő letette és rá 2 hónapra terhes is lett. Nekem még várnom kellett másfél évet mire jött a baba. Neki már majdnem kettő a kicsi. Persze, hogy féltékeny voltam de ez normális. Az nem normális,ha ezért berág vagy megjegyzéseket tesz. Az ilyennel nem kell foglalkozni.

Nem tőle függsz szerintem.

2021. febr. 26. 09:02
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem vagy emiatt szemét.
2021. febr. 26. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!