Fehér folyasom van és a nemi szervemen belül a hüvely bemenetetnél el nem múló fehér pöttyök, mi lehet ez?
Mizu veletek? Tudtam segiteni??
3as vagyok
Igen, hál' Istennek elmúlt! 🙏 Köszönöm szépen a tanácsokat! Tényleg candida volt ezek szerint mert amit ajánlottatok teafaolaj és canesten krém tényleg elmúlasztotta 5-6 nap után, és úgy hogy egy hónapja próbálkoztam előtte kúpokkal amiket az orvos írt és semmit nem használtak.Már kételkedtem abban is, hogy az eredmény ami kijött a vizsgálatok után nem jó, mert az interneten sokan ezekre a tünetekre azt írják, hogy lehet herpesz is vagy valami más,nem hittem el hogy annyi kezelés után csak nem múlik el. 🙂Köszönöm szépen még egyszer a tanácsokat, hátha van még kismama aki hasonló cipőben jár és megtalálja itt a megoldást, mert nekem tényleg segített!
U.I:azért az édesség,kenyér, cukros dolgokból is vissza vettem rendesen... Több zöldséget eszek és vigyázok, hogy vissza ne jöjjenek a pöttyeim és a fehér folyás ha már ennyi kínlódás után megszabadultam tőlük🙂🙏
Szuper! Orulok hogy segithettem 🙏😊😊
En ha mar erzek pici viszketest rogton par cseppel atkenem par nap es mar el is mulik 😊😊
Tenyleg batran ajanlom mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!