Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti elhizas...

Terhesség alatti elhizas hogyan elozheto meg? Miket együnk?

Figyelt kérdés
2021. febr. 23. 17:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%
Hát ez szuper,hogy itt terhesen mindenki diétát tartott meg kalóriát számolt. Én olyan ehsegrohamokkal küzdöttem,hogy rosszul lettem ha nem ettem. Az első 13 hét hányingere pedig csak akkor múlt el ha ettem rá valamit. Nem tudom hogy lehet ilyenkor diétázni?
2021. febr. 23. 18:17
 12/18 anonim ***** válasza:
78%

Senki nem irta, hogy most kell kokemeny dietaba kezdeni.

Csak azt akartam szemleltetni a kerdezovel, hogy azert, mert salatat eszik valami egeszsegtelenhez, ne nyugodjon meg annyira, hogy azt akkor majd lehet enni ketpofara, es nem fog hizni, mert nyilvan nem igy van.

Egeszsegesen etkezni viszont azt lehet terhesseg alatt, ahogy egyebkent is kene, mar ha tudsz. Illetve ha valaki terhessegi cukros, akkor ott egyszeruen muszaj betartani a dietat, ha jot akar maganak es a babanak.

2021. febr. 23. 18:25
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
Úgy lehet diétázni terhesen, hogy sokan már előtte is ezt az életmódot folytatták, tehát semmin nem változtattak. A diéta nem egyenlő a fogyókúrával, amit tévesen hisznek az emberek. Sokféle diéta létezik, ami nőknél gyakori a szénhidrátdiéta, IR, PCOS miatt (a nők 20%-a érintett valamilyen mértékben). Ezen kívül millióegy diéta van. Én azt tapasztaltam, hogy a szénhidrátdiéta a mai világban kb. megfelel az egészséges életmódnak, szóval bárkinek ajánlott, aki szeretne odafigyelni az étkezésekre. Én őszintén mivel a szénhidráton spórolok, jobban megengedem a zsírosabb ételeket, pl. sajtot is, mert a napi normál kalóriát el kell érni. Eddig az első trimeszterről tudok nyilatkozni, 1 kg jött fel rám, amivel elégedett vagyok. Hányni szerencsére eddig nem hánytam egyszer sem.
2021. febr. 23. 19:01
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
11 valójában itt senki nem irt semmi extrém dolgot. Az, ha valaki mindent felzabal, amit meglát terhesen sem normális és megvannak a következményei. Aztan utólag ilyenkor írják egyesek, hogy de nem is eszem olyan sokat, csak... aztan kiderül, hogy csak ebedig megeszi egy átlag férfi kaloria mennyiségét. Nem muszaj dietazni meg semmit se muszaj, de kontroll nélkül a legtöbben híznak. Nyilván aki nem olyan típus az terhesen se hízik olyan könnyen. És itt természetesen a normál terhességi hizason felüli kilokrol beszélünk.
2021. febr. 23. 19:13
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

#11:

Mindhárom terhesség alatt terhességi cukorbetegségem lett. Igen, végig számoltam a kalóriát és diétáztam, annyira csak az lebegett a szemem előtt, hogy vigyázni kell a babára, hogy igazából nem esett nehezemre.

Irigyeltem azt, aki ehetett bármit, de nem mertem felrúgni a diétát. Nem mondom, egy falat krémest se ettem, de szegény férjem negyed órát autózott ahoz az egy cukihoz, ahol volt diétás.

2021. febr. 24. 20:01
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
#11 Én rettegtem attól, hogy terhességi cukros leszek és baja lesz a gyerekeimnek. Egyébként mindent ettem, csak tk/cm verzióban és általában én csináltam. Pl éltem, haltam a meggyes rétesért, tk rétestésztából, cukormentesen sütöttem minden héten.
2021. febr. 24. 20:50
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 11-es. Én ugyan így voltam mint te😁 sajnos én a 18. hétben már 6 kg plusznál járok...nem zabáltam, viszont az rlső trimeszterben hq nem ettem mi dig valamit képes voltam elájulni. Tudom milyen sajnos...de már elmúlt szerencsére😚
2021. febr. 25. 12:04
 18/18 anonim ***** válasza:
11 és vagyok,. Az elsővel kemény diétával lement a 13 kg ami maradt,most még 8 van hátra és nem mozdul. Nagyon kinlodok vele,de terhesen ha agyonutnek se tudtam volna tartani a korábbi kalóriát.
2021. febr. 26. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!