Tapasztalt anyukák akik voltak már terhesek. Látszódik már vmi?
Úgy gondolom korai lenne ha bármi is látszódna ilyenkor pláne első terhességnél. Inkább csak kiváncsi vagyok. Ma vagyok 12+2 hetes. Tudom h a felső rész az a sima pocakom (hasam). Viszont arra lennék kiváncsi h a bugyi vonalnál az a nagyon enyhe kidudorodás már lehet a méhem ahogy kezd kinőni a szemérem csont mögül? Pár napja már nem érzetem semmit a méhemnél viszont ma már kezd ilyen enyhe feszítő érzésem lenni, mikor nyúlnak a méhszalagok. Köszi előre is a segítséget. Első terhességem amivel idáig eljutottam. Azért vagyok ilyen tanácstalan.
Hát háj egy deka nincs rajta 😂😂 savanyú a szőlő?
Egyébként picit látszik, de ez lehet még csak puffadas is. Szóval ha találkoznánk nem kiáltanék fel, hogy gratulálok.
Szerintem igen, ez már az. :)
Nekem is ilyen volt az elsőnél. Másodikat sikerült +15 kilóval kezdenem, ott sokáig nem látszott, hogy terhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!