10 hetes kismamák, hogy vagytok? Ti mit éreztek? Időnként mindjárt megjön érzés? Alhasi fájdalmaK? Hányinger? Stb
Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 12:26
1/5 anonim válasza:
Igaz, hogy 20 hetes vagyok, de én a 10. hétben nagyon rosszul viseltem a terhességet. 6 héttol a 17 hétig minden nap hánytam, gyenge voltam, sokat fogytam, étvágyam sem volt... Mostanra már minden elmult.
2/5 anonim válasza:
10 hetes vagyok,és írtó émelygés gyötör,néha hányinger,de hányás nincs.Fejfájás már elmúlt,első hetekben volt rendesen.Fáradékony vagyok nagyon,de a két éves fiam mellett képtelenség pihenni... :S Ha jön a kedvenc meséje,akkor együtt nézzük fekve,és ki is fújt a napi pihenés!
Mindjárt megjön érzés már nincs,elején volt az is!
Neked vannak tüneteid? Hízással hogy állsz?
10 hetes km
3/5 anonim válasza:
10 hetes vagyok. Nekem megvan minden tünet amit felsoroltál. Pihenni én sem sokat tudok, nekem is van egy két éves fiam, de hattal felér, ugy hogy pihenés nemsok van. Boldog babavárást.
4/5 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok én is.A fiam is felér 6 kis csibésszel! :)
Neked is boldog babavárást!
5/5 anonim válasza:
Én pont ma voltam UH-on: 10+5 hetes kismama vagyok. Tünetek? Mellfeszülés, időnként szurkál - húz a hasam és a hőhullámok.
Hányingerem nem volt eddig egyáltalán. Minden nagyon jól esik, imádom a szagokat és az ízeket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!