Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes kismamák, hogy...

10 hetes kismamák, hogy vagytok? Ti mit éreztek? Időnként mindjárt megjön érzés? Alhasi fájdalmaK? Hányinger? Stb

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy 20 hetes vagyok, de én a 10. hétben nagyon rosszul viseltem a terhességet. 6 héttol a 17 hétig minden nap hánytam, gyenge voltam, sokat fogytam, étvágyam sem volt... Mostanra már minden elmult.
2010. aug. 17. 15:17
 2/5 anonim ***** válasza:

10 hetes vagyok,és írtó émelygés gyötör,néha hányinger,de hányás nincs.Fejfájás már elmúlt,első hetekben volt rendesen.Fáradékony vagyok nagyon,de a két éves fiam mellett képtelenség pihenni... :S Ha jön a kedvenc meséje,akkor együtt nézzük fekve,és ki is fújt a napi pihenés!

Mindjárt megjön érzés már nincs,elején volt az is!

Neked vannak tüneteid? Hízással hogy állsz?

10 hetes km

2010. aug. 17. 16:07
 3/5 anonim ***** válasza:
10 hetes vagyok. Nekem megvan minden tünet amit felsoroltál. Pihenni én sem sokat tudok, nekem is van egy két éves fiam, de hattal felér, ugy hogy pihenés nemsok van. Boldog babavárást.
2010. aug. 17. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok én is.A fiam is felér 6 kis csibésszel! :)

Neked is boldog babavárást!

2010. aug. 17. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Én pont ma voltam UH-on: 10+5 hetes kismama vagyok. Tünetek? Mellfeszülés, időnként szurkál - húz a hasam és a hőhullámok.

Hányingerem nem volt eddig egyáltalán. Minden nagyon jól esik, imádom a szagokat és az ízeket! :)

2010. aug. 17. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!