9+5 napon tartok és kb.2 napja enyhült a reggeli erős hányinger érzés, ez lehetséges? Vagy túl korrai még a csökkenés?
Figyelt kérdés
2008. aug. 1. 08:27
1/5 anonim válasza:
Szia!
Én most léptem a 10. hétbe.Nekem is gyengült szerencsére,igaz nálam eddig "egésznapos" rosszullétek voltak :)Sztem. ez normális.
2/5 A kérdező kommentje:
Nálam is egésznapos, ezért furcsa, hogy enyhült. Bár örülők neki.
2008. aug. 1. 09:21
3/5 anonim válasza:
Nekem hullámzó volt a rosszullétem, voltak napok amikor teljesen kész voltam, más napokon pedig alig voltam rosszul. Lehet, hogy visszatér, de az is lehet, hogy túl vagy a brutál szakaszon.
12 hetes kismama
4/5 anonim válasza:
én most vagyok a 12hetes és nekem is enyhult a 10hét után de azért még vissza vissza jön
5/5 anonim válasza:
Nekem a 6. héten elmúlt, és azóta is jól vagyok. :)
14 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!