Babát várunk, még nem tudjuk, hogy milyen nemű lesz, lány név már van, de fiú nincs. Ötletek? Már van egy Bencénk.
Figyelt kérdés
Ha lány lesz Dudás Hanna Lilien lesz,de ha fiú lesz,akkor passz.mondanátok olyan neveket amik passzolnak a Dudás névhez?2010. aug. 17. 09:27
11/12 anonim válasza:
A mi fiúnk Ármin lesz,de a Zénó is tetszik.Esetleg Bálint
12/12 A kérdező kommentje:
Kössz,a neveket,de képtelenség dönteni...Benett is jó,csak nekem valahogy nőies,nem tudom,hogy miért.Páromnak is tetszik a patrik(de csak azért,mert spongyabob rajongó,tehát én ezért nam akarom.Máté,marcell jó,de igazából fogalmam sincs...Első babánál mondtam,mikor leültünk először megbeszélni,hogy Bence?És ezzel el is volt döntve...
2010. aug. 17. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!