Okozhat valamilyen károsodást, ha terhesen néhány percet betontörő munkagép közelében töltök?
Figyelt kérdés
Ma délután betontörő munkagép dolgozott a bölcsi udvarán, pár percet kint kellett várakoznom, mivel a covid miatt egyszerre csak egy szülő-gyerek tartózkodhat az öltözőben. Arrébb mentem többször is, de mindenhol ugyanolyan hangos volt és úgy éreztem, mintha alattam törnék a betont. Mutattam a munkásnak a pocakomat de nem érdekelte, dolgozott tovább. A babának ugye nem lett maradandó károsodása emiatt?2021. febr. 15. 19:53
11/22 anonim válasza:
Hű. Na jó. Nem. Nem lesz halláskárosodása. Lazulj le. És nem soha sehol nem fog leállni a világ ha a pocakodat mutogatod.
12/22 anonim válasza:
Tuti kamu. Ilyen idiota ember nem letezhet. :)
13/22 anonim válasza:
Oh, nem troll ő. Csak egy kismama, aki mindent (is) tud, mert olvasta a neten. Csak az olvasás közben oly módon elrugaszkodott a talajtól, hogy nem látja a való világot, csak a saját áldott állapotát, és nem érti, miért nem körülötte forog a Föld.
14/22 anonim válasza:
Az ilyen anyukák írják ki h a baba a szájába vette a lejárt párizsit, de kiköpte, lehet-e tőle baja :D
15/22 anonim válasza:
14 de hogy kerül lejárt párizsi a babahoz? 🤣🤣
17/22 anonim válasza:
Bocsánat, de borzasztó, hogy mennyi rosszindulatú ember van itt...és most nem a kérdezőre gondolok. Oké, feltett egy elég ostoba kérdést...de itt, mint a hiénák ráugranak és csak nyúzzák a dolgot...arctalan és névtelen okoskodók.
19/22 anonim válasza:
benned már garantáltan nem 😂😂
20/22 anonim válasza:
"Mutattam a munkásnak a pocakomat de nem érdekelte, dolgozott tovább. "
Jól tette. Dolgozott. Az a dolga. Könyörgöm nem körülötted forog a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!