Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik olyan hely Bp. -en...

Létezik olyan hely Bp. -en vagy környékén, ahol igazi munkagépeket, pl. markoló, daru, úthenger, dömper, stb. lehet gyerekekkel közelről megnézni, esetleg kipróbálni?

Figyelt kérdés
Kisfiam teljesen rá van kattanva ezekre, persze az igaziakra, 2 éves szülinapjára gondoltam kirándulásnak.
2010. szept. 30. 15:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem megnézni bárhol lehet, ahol építkezés van :) Olyanról nem tudok, hogy program-szerűen ki lehessen próbálni. Az egyetlen, amiről tudok, hogy ki lehet próbálni valódi "gépet", az a vasúttörténeti park, ahol lehet mozdonyt vezetni. Legalább is jópár éve lehetett, de nagyon régen voltam ott.
2010. szept. 30. 16:37
 2/13 anonim ***** válasza:
Az FKF Zrt-nek van egy múzeuma, ahol az utcaseprő és hókotró autókat lehet megnézni. :)
2010. szept. 30. 16:40
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket, utánanézek ezeknek :)

Szept. közepén volt egy nagy munkagép kiállítás Sóskúton, most olvastam a neten, sajnos erről már lemaradtunk :((

Az építkezés csak azért nem jó mert oda nem szabad bemenni általában, meg összetapizni a gépeket. A környékünkön egy hónapig árkot építettek, volt itt minden, de már levonultak. Most őrült hisztik mennek hogy "Majkojóóóóó!" :))

2010. szept. 30. 17:14
 4/13 anonim ***** válasza:
Mezőgazdasági gépek???? Mezőgazdasági múzeum. Bár nemtudom, hogy át lehet -e verni egy 2 évest. De hátha tetszene neki az is.
2010. szept. 30. 18:20
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet, ugyan tavasszal voltunk egy mezőgazdasági kiállításon, akkor még nem jött be neki, de lehet hogy most már értékelné! :))
2010. szept. 30. 20:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Nálunk most van építkezés, pont az ablakkal szemben. Van itt minden: tattoj, dömpej, nénósató ( ez egy sima kisteherautó, de van rajta sárga villogó), és fűíró (ez tömöríti a földet) is. Szívesen látunk Titeket, az én 2 éves fiam is egyfolytában az ablakban lóg. :)
2010. szept. 30. 22:06
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de aranyos vagy! :) Merre laktok?
2010. okt. 1. 22:13
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia, építkezésből nálunk sincs hiány, ha a 11. kerület közelében jártok, csak szólj! Van markoló: kicsi, nagy, úthenger, dömper, minden ami egy kétévesnek kell. :)

Két utcát is bontanak, úgyhogy még válogathatunk is...

2010. okt. 2. 23:05
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Kanizsán lakunk! De már csak jövő hét végén lesznek itt, mert szombaton át kell adniuk!

2010. okt. 3. 14:01
 10/13 anonim válasza:
Szoktak lenni kiáltások az ország több pontján pl a Huntraco Cat, Terra jcb stb kipróbálhatók körbenézhetők :)
2011. aug. 9. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!