Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Újszülöttnek melyik márkát...

Újszülöttnek melyik márkát érdemes megvásárolni cumi+cumisüvegből? Tommee tippee vagy Mam?

Figyelt kérdés

Illetve hány db cumi + cumisüvegeket vegyek indulásképp??

A baba még nem született meg így nem tudom melyiket fogadná el

2021. febr. 15. 14:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem oly mindegy, amilyet kap, azt fogja megismerni. Nekem ez eszembe se jutott, hogy le lenne jó, amit vettünk, de nem is volt semmi gond, Avent-ünk volt.
2021. febr. 15. 15:44
 12/21 anonim ***** válasza:
Nálunk a Lovi jött be. Kb kétszer kellett, de akkor nagyon .
2021. febr. 15. 16:05
 13/21 anonim ***** válasza:
51%
En se ertem ezt, valogat a baba vagymi?? :D jo hogy nem veszek meg mindenfelebol egyet...TT anti colicot vettem akcioban volt 2 db egy dobozban, azota is azt hasznaljuk,mert potlast abbol adjuk. Cumink van egy mam os, amit a nődokim adotr a babavaro csomagban volt, es vettunk TT 2 db cumi volt egy dobozban. Mind a 2 felet elfogadja, de nagyon ritkan kb csak ha felebred almaban, ha odaadom neki, akkor visszaalszik...amugy meg kikopi mostansag 😁
2021. febr. 15. 16:17
 14/21 anonim ***** válasza:
Nekünk a Tommee Tippee jött be mindkét gyerkőcnél. Még cumiból is azt szerették.
2021. febr. 15. 16:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Nálunk Avent Natural vált be, nem okozott cumizavart. De amúgy valóban gyerek függő.
2021. febr. 15. 16:42
 16/21 anonim ***** válasza:
56%
Tomee-t mondtak a csecsemősök a szülésfelkészítőn. Ennek a formája hasonlít a legjobban a cicire.
2021. febr. 15. 18:54
 17/21 anonim ***** válasza:
Fiam Avent, lányom Mam párti volt.
2021. febr. 15. 22:00
 18/21 anonim ***** válasza:
56%

#13 Alapjáraton nem válogat a baba, pl. azt én sem tudom elképzelni, hogy kiköpi a tápszert, csak mert másmilyen cumisüvegből folyik... de a cumi már más tészta. Lányomnak vettem egy Tommee Tippee szettet, amiben voltak különböző méretű üvegek, és 2 db sima, átlátszó, 0-6 hós cumi. Ezt a cumit használtuk. Idő közben kaptunk ajándékba egy nagyon szuper, csajos színű, 2-6 hós MAM cumit. 3 hónapos kora körül akartam átváltani rá, és hiszed vagy sem, nem kellett neki. Kiköpte. Anyósom vett neki egy harmadik fajta cumit oda hozzájuk, hogy ha épp náluk vagyunk és lerakom aludni, legyen ott is neki tartalék (mert 1x előfordult, hogy otthon hagytuk véletlenül a miénket). Azt is kiköpte. 🤷‍♀️

Viszont: amikor kinőtte az említett 0-6 hós cumit, direkt Tommee Tippeet vettem neki, eggyel nagyobbat, 6-18 hóst. Azt minden további nélkül elfogadta. Azóta is azzal alszik (nálunk cumi csak alváshoz van/volt, ébren sosem dugom/dugtam a szájukba).

De csak hogy mondjak ellenpéldát is, a fiamnak pl. teljesen mindegy volt anno, hogy milyen márkájú cumival aludt. Ezért is lepett meg engem is, hogy a lányom meg "márkahű". 😄

2021. febr. 15. 22:03
 19/21 anonim ***** válasza:
13 igen válogat. Az en babám nem tudott szopni. Tehát inni sem olyan cumibol, amiből nem jön magától. Pl Lansinoh. És eltartott egy ideig mire megtaláltuk, melyikből tud hatékonyan inni. Gondolom egy átlagos gyereknek mindegy lehet.
2021. febr. 15. 22:03
 20/21 anonim ***** válasza:
13%

Semmit nem vettem.

A cumira ra sem akartam szoktatni...

A szoptatast meg preferaltam( hal istennek a gyerek is)

Igy sose kellett cumisuveg🤷🏻‍♀️

Ha nagyon kellett volna avent naturalt vettem volna

2021. febr. 15. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!