Tegnap voltam az elso genetikai vizsgalaton. 13 hetes kismama vagyok minden rendben talalt a doktorno es a leletem is nagyon jo lett amit kaptam tole :) Mostmar ugye nagyon pici az eselye h barmi baj is tortenne az en dragammal?
Nagyon paras vagyok miota tudom hogy baba van a pocakomban.
Ugye mostmar megnyugodhatok?
Ha mindent rendben talat most akkor mar valoszinu hogy minde rendben is lessz kesobb is?
Elso babam ❤
Bocsi a válaszért, de te tetted fel a kérdést.
Simán lehet baja később is, nem véletlen van még két genetikai ultrahang és akkor még ott van az is, hogy mindent ki se mutat az uh, terhesség alatt, szülés közben is történhet sok minden és szülés után is derülhetnek ki gondok.
Nem fogok rémtörténeteket irkálni, a legtöbb baba egészségesen megszületik, ebben kell reménykedni.
Az elkövetkezendő 50-60 évben végig lesz min aggódnod, ez még semmi.
És sajnos durva dogok történhetnek szülés közben is.
Nem akarlak elkeseríteni... de bármi lehet...
Nem 1 embert ismerek, akinek 25.hét után halt el a babája... de az nem azt jelenti, hogy neked is ez lesz a vége... baránőmnek pl kiírt elött 3 nappal ált meg a baba szive... ismerek olyant is, akinek 2hetesen...
Emellett millióegy terhesség van, ahol semmi baj...
Az ördög sose alszik, tartja a mondás.
Azért mert mással az történt, meg veled nem biztos, hogy megfog.
Te kérdezted, én csak válaszoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!