Összetéveszthető kb.3. hetes terhesség (fogantatástól számítva) petefészekcisztával? - az orvos szerint méhenkívüli terhesség gyanúja áll fenn
4 pozitív teszt után ma voltam a nőgyógyásznál és megállapította, hogy a hüvelyi uh-n a méhemben nem lát semmit, csak egy fehér foltot, ami a nyálkahártya, viszont a bal petefészkemen lát egy sötét foltot, tehát valószínűleg méhen kívüli, vagy túl korán vizsgált...
Lehetséges, hogy fogantatás után 3héttel még nem lát a méhemben semmit és amit a petefészeknél lát az ciszta?
előre is köszi a válaszokat...
Remélem hogy nem lesz baj!!!
Én fogantatás után kereken két héttel voltam ultrahangon. Az orvos sokáig nézegetett, hirtelen felszisszent, aztán fél perc csend.. Éreztem hogy baj van, de nem mertem megszólalni. Ezután a doki megkönnyebbülten mondta, hogy azt hitte, méhen kívül látja az én kis pöttyömet, de belül van az! 1,8mm-es volt a petezsák. Azóta már 30 hetesek vagyunk :-) HOzzáteszem, nagyon profi géppel néztek.
3 hetesen 5-10mm-es petezsák szokott lenni.
Majd írd meg mi volt, de biztos nem lesz baj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!