Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valamilyen vissza tarto...

Van valamilyen vissza tarto gyogyszer, hogy nehogy koraszülött legyen a babám?

Figyelt kérdés
volt már 2-tő terhességem és az elsöt 7 honapra szültem és sajnos meghalt!!a kisfiam 6 éves már de őis koraszülött volt!!32hétre!!most babás vagyok.nagyon örülök!!!!de nagyon félek is!!!van esetleg erre valami gyógyszer,vagy valami a pihenésen kivül??segitsetek!!
2008. dec. 3. 09:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt tudod, hogy mi történt az előző terhességeidnél? Mondták, hogy mi volt a baj?
2008. dec. 3. 10:20
 2/8 A kérdező kommentje:
konkrétan nem mondták!!!annyit mondtak hogy tul gyenge a méhszályam. :(
2008. dec. 3. 10:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Én egyetlen természetes gyógymódról olvastam, ami koraszülés megelőzésére jó lehet: ez a palástfű tea.

A helyedben azonban komolyan beszélnék erről a dokival, hogy a koraszülést amennyire lehet, elkerüljétek. Ha úgy érzed, hogy esetleg nem segítőkész vagy alapos, válts dokit! Én megtettem és nem bántam meg, sőt!

Sok sikert és boldog babavárást!

2008. dec. 3. 10:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az előző válaszolóval egyetértve konzultálj a dokival, hogy mi lehet ennek az oka!

Én a magnéziumról hallottam, hogy ugye a 36. hettől nem kellene szedni mert elnyújtja a szülést.

Talán a palástfű teával alkalmazva, lehet hogy hatásos lenne. De mindenképpen beszélj erről az orvossal!

Sok boldogságot!

28 heteske

2008. dec. 3. 10:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Kérdezz rá, hogy van -e lehetőség összevarrni a méhszájadat. Még szokták ezt is alkalmazni talán.
2008. dec. 3. 11:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Beszelj az orvosoddal. A szigoru agynyugalmat biztos mondani fogja, aki ketszer koraszul, azt vegig fektetik.
2008. dec. 3. 12:12
 7/8 A kérdező kommentje:
igen!!!azt javasolták,hogy majd ha teherbe esek akkor össze varják a méhszályamat!nem tom elképzelni hogy az milyen lehet!!??de bizom a joistenben hogy megsegit!!
2008. dec. 3. 12:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia. Amikor kórházba kerültem volt velem egy szobában egy kismama, aki ugyanezért veszítette el az ikreit. Neki összevarták a méhszáját, hogy meg ne ismétlődjön, és végíg tudta vinni szerencsére ezt a terhességét. Nem írtad hogy most hány hetes vagy, de mindenképp beszélj az orvosoddal, hogy szeretnéd ezt Te is kérni. Ő is úgy kérte, és nem volt semmi baj, pár napot bent volt, ha jól emlékszem 3-at, ebből volt 24 óra amikor infuzióra volt kötve, és még WC-re sem mehetett ki, de nem voltak fájdalmai. Szorítok Neked, hogy végig ki tud hordani a picit!
2008. dec. 3. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!