Az első trimeszterben milyen terhességi tüneteitek voltak? Kisfiú, vagy kislány lett belőle?
Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 09:34
1/12 anonim válasza:
Minden terhesség elején kb ugyanazok a tünetek lehetnek de ez sincs kőbe vésve
Kisfiú vagy kislány lesz e a tüneteknek ehhez semmi köze
2/12 anonim válasza:
Mindkétszer hányás, émelygés, szagundor. Egy fiú, egy lány.
4/12 anonim válasza:
Elég gyér volt a tünetpalettám, 2x émelyegtem, 2x hánytam, de függetlenül az émelygéstől. Megittam egy pohár gyümölcslevet, ami nagyon jól esett, fél óra múlva mégis kijött. Ennyi volt. Olcsón megúsztam, kisfiút várok.
6/12 anonim válasza:
Egész napos émelygés 6-13. ill. 5-23. hétig, mindkettő fiú. Az egyikkel mindig a chips használt rá és gyomorégésem volt, a másiknál folyton kolbászt ettem és mindig pisilnem kellett. :)
7/12 anonim válasza:
Hullafáradtság, egész nap émelygés, szag és ételundor, mellfeszülés. Kisfiú.
8/12 anonim válasza:
Állandó émelygés, napi többszöri hányás, fáradékonyság, étel undor, szag undor. Orrvérzés, szédelgés, fejfájás. Elég rossz volt mondhatni, kislányt várok.
22hkm
9/12 anonim válasza:
Az elsőnél semmi, a kicsiknél 8-9 hetesen kezdett nőni a hasam (extrém kicsi korkülönbség, még vissza se rendeződött rendesen a hasam). Lányaink vannak.
10/12 anonim válasza:
Semmi tünetem nem volt a megjön érzést leszámítva, amit a méh növekedése okoz. Fiam lett 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!