Irtok babanaplót?

Figyelt kérdés
2008. dec. 3. 06:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 gyerekem van,de a terhesség alatt nem írtam(ha erre gondolsz)Az összes papírt,UH képet időrendi sorrendbe raktam,ebből sok év múlva is tudni fogom mikor mi történt.A pici 6.5 hós,és amikor született kaptunk egy naplót,azt viszont vezetem.Képeket ragasztok bele stb.Annak van értelme.
2008. dec. 3. 07:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen a terhesség alatt gondoltam.
2008. dec. 3. 07:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én vezetem még mindíg a babanaplót! Szerintem jó dolog.:)

Baba ultrahangos képeket teszek bele, Magamról, páromról, szüleimről, testvéreimről, mint egy szép nagy család! :) Na és az összes leletett plussz ami még hozzájön, első hajtincs, meg ilyeneket berakom egy dobozba és majd megkapja ha nagy lesz.

Te is írsz ilyet?

28 heteske

2008. dec. 3. 08:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam, mióta megtudtam, hogy terhes vagyok. leírtam, hogy mikor milyen volt az ultrahangon és ha készült kép, hozzácsatoltam. majd következett a szülés és a hónapjai. Egy füzetbe írogatom. És elrakom a gyógyszeres papírokat és mellé írom, hogy mire kapta.

14 hós anyuka

2008. dec. 3. 10:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is írok naplót, de inkább csak a személyes élményeinket tartalmazza, tehát csak mesélek, hogymelyik napon mi történt. Persze elég rapszódikus vagyok, van hogy 2-3 hét kimaradt, de aztán folytattam. Mindez egyelőre digitálisan, wordben.
2008. dec. 3. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. En az interneten talaltam egy jo helyet ahol mas anyukak is irnak. www.manoblog.hu. Igy el tudom olvasni masok tapasztalatait es az enyemeket is meg tudom oszyani masokkal. Nekem nagyon tetszik
2008. dec. 3. 11:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én írok a terhesség eleje óta, kb 2-3 naponta leírom, épp mit érzek, mind fizikailag, mind lelkileg. Nem sokat, csak 1-2 mondatot. Írom azt is, hogy mikor mekkora a pockom, és hogy hány kiló vagyok épp.

Tök vicces visszaolvasni már most, évek múlva is milyen jó lesz :)

Ugyanez, hetente lefotóz a férjem, az is nagyon klassz, ahogy látszik, hogy növekszik a hasam.

39hetes

2008. dec. 3. 12:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én blogot vezetek, fotókkal, meg minden héten leírom mi történik belül a picúrral. hogy fejlődik a kis teste.

Innen fordítom magyarra:

[link]

2008. dec. 3. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!