Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig tartanak a terhesség...

Meddig tartanak a terhesség alatt a roszullétek?

Figyelt kérdés

Csak reggel, vagy az egész napomat végigkiséri? Úgy hallotam, hogy a 12. hét után elmúlnak. Azon is gondolkozom, hogy majd táppénzre megyek, nem tudom, hogy fogok-e tudni így dolgozni. Remélem, hogy a B6 használ. Ebben jártasak kérlek írjanak.

Üdv: Kismamajelölt

2008. dec. 3. 06:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Én még éjjel is rosszul voltam nem csak nappal,nekem a B6 semmit sem használt.A 13 hét után mintha elvágták volna semmilyen rosszullétem nincs.Eleinte olyan voltam mint egy zombi,borzalmas volt.Dolgozni én egyáltalán nem tudtam,de szerintem mindenkinél más,valaki egyáltalán nincs rosszul.Szia 21 hetes pocis
2008. dec. 3. 06:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én 17 hetes kismama vagyok, és még mindig hányok. :(

A sógornőm 15 hetes, de ő meg sem érzi a terhességét. :)

Minden jót!

2008. dec. 3. 07:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia,

én a 10-11. hétig voltam rosszul, egész nap, még éjszaka is. Én sem tudtam dolgozni. Szedhettem bármit, csinálhattam bármit, semmi nem használt.

De kb a 11. héttől folyamatosan javult a helyzet.

2008. dec. 3. 08:35
 4/4 anonim ***** válasza:

szia!

Én most vagyok a 16. hétben, és reggelente álltalában még van hányingerem. Pont tegnap fordult elő velem először hogy le is kellett szállnom a buszról munkába menet mert éppen ott jött rám. De hál istennek napi egy alkalomra redukálódott a rosszul létek száma. Várom már én is mikor lesz teljesen vége. A b6 nekem se sokat segített.

Boldog babavárást!

2008. dec. 3. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!