Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek néztek hcg-t 7-8....

Akinek néztek hcg-t 7-8. héten, mennyi volt?

Figyelt kérdés

7hét 5napon 15 778.8

6h5n - nál még nem volt szívhang, gondoltam ha alacsony akkor várhatom a vetélést, de ahony néztem ez jó érték.

2021. febr. 9. 14:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Uh-n nem latszik a baba?
2021. febr. 9. 14:07
 2/9 A kérdező kommentje:
2.8mm es embrió sejthető a fogantatás tuti 31 volt ovum nem lehet max 1 nap de az sem nagyon.
2021. febr. 9. 14:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Semmi értelme ilyen terhességi korban hcg-t nézni. Egyrészt elég széles határok között változik, másrészt baromira nem lehet következtetni belőle a terhesség életképességére. Ilyenkor az UH a döntő. Ha nem volt szívhang, akkor meg kell nézni egy hét múlva, nem hcg-t méregetni.
2021. febr. 9. 14:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Es 7h5n csak vervetel volt? Nem neztek ujra szivhangot?
2021. febr. 9. 15:35
 5/9 A kérdező kommentje:
Holnap megyek akkor lesz itélet, csak már volt vetélésem, azért mentem el egy vérvételre, hogy ha holnap sincs semmi, jólenne a műtétet megúszni ha alacsony lett volna legalább abba reménykedhettem volna.
2021. febr. 9. 16:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Siman lehet lesz szivhang. Nekem is kb a 7.heten lett.
2021. febr. 9. 20:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos még most sincs.
2021. febr. 10. 17:12
 8/9 picihasim ***** válasza:
Nekem is vetelesem van. Hcgt nevettem 4szer. A harmadik nem mutatott akkora emelkedest mint amennyit kellene. Es tegnap 81 lett. Tehát szépen megy el.
2021. febr. 27. 08:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Nekem múlthét hétfőn volt a műszeres befejezés, de még ma reggel is a 10 es teszt mutatta, az ovu teszt meg majdnem pozi volt, azért néztem hcg t is, mert azért 10 nappal missed után korai az ovu. Múltkor 20-21 napon volt ovum kb.
2021. febr. 27. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!