Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikreim lesznek! 3bébi van! Mi...

Ikreim lesznek! 3bébi van! Mi legyen a nevük? Tippeket is szívesen fogadok!

Figyelt kérdés

:)2lány és 1fiú a felállás még!!!28hetes vagyok és még fogalmunk sincs hogy fogják őket hívni!Szóba jött az Elina,Zoé,Lilien,Levente,Máté.

A vezeték név Horn.Tippek??

2010. aug. 16. 17:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

gratulálok!!!

én is tuti azonos kezdőbetűseket keresnék.

viszont a Fruzsina első keresztnévnek nem túl szerencsés, mert sok a mássalhangzó: HoRN FRuzsina!

2010. aug. 16. 18:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
18:02 vagyok. Ilyen vezetéknévhez nem túl szerencsés ha magánhangzóval kezdődik a keresztnév... vegyük az Elinát...bemutatásnál is egybefolyik: Hornelina,vagy ha lassabban mutatkozik be,akkor meg: Hor Nelina...ugyan ez Elizánál is.Szép nevek,de nem szerencsés,mert elég butácskán hangzik.Válasszatok mássalhangzóval kezdődő keresztnevet.Próbáljátok ki hogy hangosan kimondjátok,hogy melyik hogy hangzik.
2010. aug. 16. 18:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha mássalhangzóval kezdődik akkor meg eléggé nyelvtörő. Ki kell mondani, hogy melyik hangzik jól!!!
2010. aug. 16. 18:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem van egy ismerősöm, aki 2 éve szülte meg a hármas ikreit, és 1 fiu, 2 lány lett neki! A nevek pedig, a fiunak: Maxim, lányoknak: Mia és Vivien! Nagyon helyesek, és nagyon illenek rájuk a nevek is! Boldog babavárást! 27+4 heteske
2010. aug. 16. 19:25
 15/15 anonim ***** válasza:
45%

Én is biztos, hogy azonos kezdőbetűjű nevet keresnék a piciknek.

Vanda, Villő, Viktor

Barbara, Beatrix, Botond V Benedek

2010. aug. 16. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!