Mi az hogy 4d ultrahang meg 5d babamozi?
Figyelt kérdés
Az ultrahangnál a 3 dimenzió van leképezve 2-re (a képernyő).
Még bele lehet magyarázni, hogy mivel nem fotó, hanem telik az idő a felvétel alatt, akkor legyen az idő a negyedik dimenzió.
De mi az 5.? Megnézik hogy milyen lenne a baba egy párhuzamos valóságban?
Vagy mik ezek a d-k?
2021. febr. 7. 14:05
1/8 anonim válasza:
Én már 7-ről is hallottam. Még jó, hogy nem nyúlnak be megfogdosni. Az 5. D lehet, hogy az, hogy szegény gyerek kilát a hason át.
2/8 anonim válasza:
Az 5D sokkal élesebb, s nem narancssárga szinű mint a 4D hanem sokkal szebben kivehető es inkább feheres, tisztább kép.
3/8 anonim válasza:
Ezek a d-k nem igaziból a dimenziókat jelzi, inkább a felvételek fejlettségére minőség szempontjából.
5/8 anonim válasza:
Idióta agymenés, amivel jól le lehet rántani az észkombájn pocaklakós anyucikat. Én támogatom a hülyékből való meggazdagodást!
6/8 A kérdező kommentje:
5, ezért aztán úgy le fognak pontozni...
Róluk csak jót szabad mondani, mert védett státuszban vannak. :)
2021. febr. 7. 15:13
7/8 anonim válasza:
Igen, megkeresik a dimenziókaput. Azért is mehet be APA covidkor is ezekre, hogy nehogy dimenziót ugorjon a kismama. Bár nekem fura, hogy miért akar minden terhes nő az apjával menni uh-ra a férje helyett, de hát mindegy.
8/8 anonim válasza:
"Idióta agymenés, amivel jól le lehet rántani az észkombájn pocaklakós anyucikat. "
Miért is? Fejtsd már ki bővebben légyszíves, érdekelne.
Egyébként a jó időben készült 1 alkalommal készített 4D örök emlék, nem felesleges szerintem, de érdekelne, milyen érv van ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!