Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az hogy 4d ultrahang meg...

Mi az hogy 4d ultrahang meg 5d babamozi?

Figyelt kérdés

Az ultrahangnál a 3 dimenzió van leképezve 2-re (a képernyő).

Még bele lehet magyarázni, hogy mivel nem fotó, hanem telik az idő a felvétel alatt, akkor legyen az idő a negyedik dimenzió.

De mi az 5.? Megnézik hogy milyen lenne a baba egy párhuzamos valóságban?

Vagy mik ezek a d-k?

2021. febr. 7. 14:05
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
Én már 7-ről is hallottam. Még jó, hogy nem nyúlnak be megfogdosni. Az 5. D lehet, hogy az, hogy szegény gyerek kilát a hason át.
2021. febr. 7. 14:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az 5D sokkal élesebb, s nem narancssárga szinű mint a 4D hanem sokkal szebben kivehető es inkább feheres, tisztább kép.
2021. febr. 7. 14:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a d-k nem igaziból a dimenziókat jelzi, inkább a felvételek fejlettségére minőség szempontjából.
2021. febr. 7. 14:18
 4/8 anonim ***** válasza:
32%
Felesleges pénzkidobások.
2021. febr. 7. 14:37
 5/8 anonim ***** válasza:
37%
Idióta agymenés, amivel jól le lehet rántani az észkombájn pocaklakós anyucikat. Én támogatom a hülyékből való meggazdagodást!
2021. febr. 7. 15:03
 6/8 A kérdező kommentje:

5, ezért aztán úgy le fognak pontozni...

Róluk csak jót szabad mondani, mert védett státuszban vannak. :)

2021. febr. 7. 15:13
 7/8 anonim ***** válasza:
44%
Igen, megkeresik a dimenziókaput. Azért is mehet be APA covidkor is ezekre, hogy nehogy dimenziót ugorjon a kismama. Bár nekem fura, hogy miért akar minden terhes nő az apjával menni uh-ra a férje helyett, de hát mindegy.
2021. febr. 7. 16:45
 8/8 anonim ***** válasza:
67%

"Idióta agymenés, amivel jól le lehet rántani az észkombájn pocaklakós anyucikat. "

Miért is? Fejtsd már ki bővebben légyszíves, érdekelne.

Egyébként a jó időben készült 1 alkalommal készített 4D örök emlék, nem felesleges szerintem, de érdekelne, milyen érv van ellene.

2022. máj. 26. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!