Femibion 1tol orakon at eros rosszul let, hanyas, fejfajas gyotor. Ha nem veszem be semmi bajom. Mas is jart igy?
Figyelt kérdés
Az nem szamit hogy etkezes elott, kozben, utan veszem be, minden esetben merhetetlen rosszullet jon ram.2021. febr. 5. 18:54
1/9 anonim válasza:
Sajnos nalam is ez a helyzet. Én egyenlőre nem szedem. Sajnos nekem meg vannak roszulletek .. igy is .. de ha szedem meg végkép
2/9 A kérdező kommentje:
En most arra gondoltam egyik nap szedem masik nap nem.. :( h azert tudjak valamit csinalni minimalisan dolgozni..
2021. febr. 5. 20:59
3/9 anonim válasza:
Én is azt szedem. Mondjuk én már a 2.
Semmi bajom tőle.
Gravidával voltam így mint te.
4/9 anonim válasza:
Énis rosszul voltam tőle nagyon. Tuti h attól volt mert ha nem vettem be semmi bajom se volt. Váltottam gravidára és semmi bajom se volt tőle.
5/9 anonim válasza:
Én be sem bírtam venni,a femibiomnt. Miért kell ekkora baszott nagy gyógyszert gyártani. Tegye kettőbe akkor. Majdnem megfulladtam tőle,többször volt fulladás érzésem. Nem szedtem végül semmit.
6/9 A kérdező kommentje:
Az elso ketto gyerkocnel is abbahagytam arra emlekszem... de sztem ott sokkal kesobb, addig vegig szenvedtem. De most valoban semmit se tudok dolgozni ha beveszem.. gravidat lehet kiprobalom, bar az orvosom azt mondta egyedul a femibion es az elevit ami itthon elismert es valoban bevizsgalt. Nem is ertem:)
2021. febr. 6. 07:37
7/9 anonim válasza:
Mikor veszed be, reggel?
Én a terhességem elején reggel szedtem, utána egész nap èmelyegtem. Barátnőim táncsára inkább d.u/estefelé vettem be, attól kezdve már elviselhető volt az émelygés. Előtte konkrétan semmit nem tudtam csinálni, feküdtem egész nap. Egy próbát megér :)
8/9 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nem volt tole.
9/9 A kérdező kommentje:
7es, a reggel a legrosszabb igen, de mar vegig zongoraztam a nap minden szakat, ugyanaz majdnem, egy fokkal elviselhetobb, de tulajdonkeppen a vizet is kihanyom egesznap.. :(
2021. febr. 6. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!