25 hetesen mensis görcsök?
Hétfőn megyek ultrahangra,3 hete voltam legutóbb,ott minden rendben volt,már akkor voltak mensis érzéseim,azt mondta a doktornő normális, szedjek magnéziumot,kaptam is receptre 2x1.
Estére nagyon szokott feszülni is a hasam alja,a mensis görcsök nem állandóak,napi 2x-3x kisebb ideig,kb 1 perc.
Ez jelent valamit? Vagy csak nől a baba és vele együtt nyulnak a szallagok és a bőr?
Szia. Magnéziumból én a 16. héttől kB 3*2 szedtem, most változtattam 2*3 ra, te milyen magnéziumot szedsz?
Magne b6 ból 6db-ot lehet max.
Nekem azt mondta a dokim, hogy ezek az érzések normálisak, egyre nehezebb a pocak, azért feszül, a görcsök akkor lennének aggasztóak, ha rendszeresek lennének, gondolok itt arra hogy 10 percenként görcsölne 2 percig..
Nekem legalábbis így magyarázta a doki.
Mindenképp említsd neki hétfőn amikor mész hozzá.
Ami még jó lehet, próbálj meg pihenni és nyugtató zenéket hallgatni, rád és a babára is jó hatással lesz.
Kitartást!
Igazából azt mondta ha nem szűnik 2x1től növeljem 3x1re.
Magnetrans-243mg,nem tudom ha van ilyen otthol is,mi németországban élünk.
Próbáltam növelni az adagot de megy a hasam tőle és lassan úgy veszem észre,hogy kettőtől is 😐
Sokszor van,hogy napokig nem érzek semmit,de van hogy állandóan van egy érzés a pocakomban.
Köszönöm a válaszod.Minden jót neked !
Sajna ezt a márkát nem ismerem.
Amit észrevettem még magamon és lehet higy neked is ez lehet a gond..
Az ülőmunka miatt, elvileg a poronty feszít mert nincs annyi helye, mintha fekudnék, emiatt is fájhat.. Vagy nekem a terhes nadrágoktól, túl vastag az anyag, nyom, egyáltalán nem kényelmes. Sima cicanaci viselek, pocakom aljáig ér és nincs baj.. Mondjuk 11 körül nekem is elkezdodik a feszules...
26.hetben járok..
Vigyázz nagyon magadra! Ne aggódj, ezek a tünetek normálisak, csak szokatlanok és azért ijedunk meg egyből.
Meg fogom figyelni énis terhes nadragokat hordok.
Énis be léptem ma a 26hétbe,első terhességem és nagyon túl aggódom már az első perctől peddig nincs okom rá de annyira szeretném hogy minden rendben legyen,vigyázz te is magadra,boldog babavárást.
Erősítsd magadban higy minden rendben van és lesz is!
Éééés van még egy dolgod...
Mosolyogj sokat, táncolj (persze csak kényelmesen) és érezd jól magad, ha te jól érzed magad, a babád is. :)
Boldog babavárást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!