Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyenkor szulesig mar nem is...

Ilyenkor szulesig mar nem is ultrahangoznak?

Figyelt kérdés

36 hetes vagyok, jovohettol fogok menni Nst-re. A dokimmal mar nem talalkozom a szulesig.

Arra vagyok kivancsi, hogy a szulesig mar nem is fogjak megnezni, hogy mekkora a becsult suly pl? Engem sem vizsgalnak meg? Vagy aki az Nstt fogja ertekelni a korhazban, o lehet megvizsgal majd?

2021. febr. 3. 10:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nekem 30hetesen volt utoljára uh, 36hetesen kenetvétel, 38-39hetesen nst... semmi több. Súlyt nekem egyszer sem becsültek. Öaszesen 4+1ultrahangom volt. Megállapítasnál, 12,18 30 hetesen, +11és fél hetesen véreztem, amiatt ránéztek.
2021. febr. 3. 11:10
 2/20 anonim ***** válasza:

Nem. Nekem mind a két terhességnél 36 hetesen volt az utolsó uh. Akkor volt az utolsó súlybecslés is.

Utána már csak nst-k és valamikor a 38. hétig kenetvétel.

2021. febr. 3. 11:24
 3/20 anonim ***** válasza:
50%
Két éve szültem, nekem úgy volt hogy egy nst alkalmával bent fogtak, majd aznap mielőtt felmentünk volna a szobákba, megnézték uh-n hogy megfordult e a baba. Mert nekem az azelőttin meg fejjel felfelé volt. Majd mikor bent voltunk pár napja már a kórházban, mindenkit leküldtek uh-ra ellenőrizni. Nekem ott derült ki hogy kevés a magzatvíz, igy vittek is szülni. Nem tudom hogy megy ha nem bent töltöd az utolsó napokat vagy heteket. De magamból kiindulva, mivel fel se tűnt valahogy hogy a magzatvíz folyna, baj is lehetett volna. Uh-n lattam hatalmas pocakos nőket, igy úgy gondolom hogy akkor és ott, azért ránéztek a kismamákra a biztonság kedvéért.
2021. febr. 3. 11:29
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Protokoll szerint 30-32. Hét között van az utolsó UH. A 36 hetes sem kötelező, csak akkor szoktak menni, ha valami miatt nagyobb rizikó áll fenn.

Utána max 40. Hét után van flowmetria.

2021. febr. 3. 11:38
 5/20 anonim ***** válasza:
Engem még 38 hetesen megnézett a dokim, külön kérte, hogy szóljak neki, mikor megyek NST-re, és akkor csinál egy flow-t.
2021. febr. 3. 11:40
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Problémamentes terhességnél nem.

Max ha előtte volt gond a növekedéssel, súllyal vagy magzatvizzel stb.

2021. febr. 3. 11:42
 7/20 anonim ***** válasza:
61%

#5vagyok

Nekem problémamentes terhességem volt. Ezek szerint orvosa válogatja, engem megnézett mindentől függetlenül.

2021. febr. 3. 11:45
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem Nst utan elkukdtek uh ra de csak azert mert 40+1 voltam, utana meg mikor menetem a szuloszobara akkor is raneztek hogy minden stimmel-e. :)
2021. febr. 3. 11:51
 9/20 anonim ***** válasza:
16%
Nyilván a fogadott orvos az nézeget, jóval többet, mint indokolt, mivel fizetsz neki, amiért vársz is valamit...
2021. febr. 3. 11:55
 10/20 anonim ***** válasza:
17%

Jó persze, magán doki megnéz, nyilván a 20 ezer Ft-ért ahogy előttem is írjak...

De pl az én dokim nem ultrahangoz

2021. febr. 3. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!