36 hetes vagyok, jovohettol fogok menni Nst-re. A dokimmal mar nem talalkozom a szulesig.
Arra vagyok kivancsi, hogy a szulesig mar nem is fogjak megnezni, hogy mekkora a becsult suly pl? Engem sem vizsgalnak meg? Vagy aki az Nstt fogja ertekelni a korhazban, o lehet megvizsgal majd?
Nekem 30hetesen volt utoljára uh, 36hetesen kenetvétel, 38-39hetesen nst... semmi több. Súlyt nekem egyszer sem becsültek. Öaszesen 4+1ultrahangom volt. Megállapítasnál, 12,18 30 hetesen, +11és fél hetesen véreztem, amiatt ránéztek.
2021. febr. 3. 11:10
2/20 anonim válasza:
Nem. Nekem mind a két terhességnél 36 hetesen volt az utolsó uh. Akkor volt az utolsó súlybecslés is.
Utána már csak nst-k és valamikor a 38. hétig kenetvétel.
2021. febr. 3. 11:24
3/20 anonim válasza:
Két éve szültem, nekem úgy volt hogy egy nst alkalmával bent fogtak, majd aznap mielőtt felmentünk volna a szobákba, megnézték uh-n hogy megfordult e a baba. Mert nekem az azelőttin meg fejjel felfelé volt. Majd mikor bent voltunk pár napja már a kórházban, mindenkit leküldtek uh-ra ellenőrizni. Nekem ott derült ki hogy kevés a magzatvíz, igy vittek is szülni. Nem tudom hogy megy ha nem bent töltöd az utolsó napokat vagy heteket. De magamból kiindulva, mivel fel se tűnt valahogy hogy a magzatvíz folyna, baj is lehetett volna. Uh-n lattam hatalmas pocakos nőket, igy úgy gondolom hogy akkor és ott, azért ránéztek a kismamákra a biztonság kedvéért.
2021. febr. 3. 11:29
4/20 anonim válasza:
Protokoll szerint 30-32. Hét között van az utolsó UH. A 36 hetes sem kötelező, csak akkor szoktak menni, ha valami miatt nagyobb rizikó áll fenn.
Utána max 40. Hét után van flowmetria.
2021. febr. 3. 11:38
5/20 anonim válasza:
Engem még 38 hetesen megnézett a dokim, külön kérte, hogy szóljak neki, mikor megyek NST-re, és akkor csinál egy flow-t.
2021. febr. 3. 11:40
6/20 anonim válasza:
Problémamentes terhességnél nem.
Max ha előtte volt gond a növekedéssel, súllyal vagy magzatvizzel stb.
2021. febr. 3. 11:42
7/20 anonim válasza:
#5vagyok
Nekem problémamentes terhességem volt. Ezek szerint orvosa válogatja, engem megnézett mindentől függetlenül.
2021. febr. 3. 11:45
8/20 anonim válasza:
Engem Nst utan elkukdtek uh ra de csak azert mert 40+1 voltam, utana meg mikor menetem a szuloszobara akkor is raneztek hogy minden stimmel-e. :)
2021. febr. 3. 11:51
9/20 anonim válasza:
Nyilván a fogadott orvos az nézeget, jóval többet, mint indokolt, mivel fizetsz neki, amiért vársz is valamit...
2021. febr. 3. 11:55
10/20 anonim válasza:
Jó persze, magán doki megnéz, nyilván a 20 ezer Ft-ért ahogy előttem is írjak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!