Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülhetek így természetes módon?

Szülhetek így természetes módon?

Figyelt kérdés

Múlt hét csütörtökön vizsgáltak meg először hüvelyen keresztül, akkor 36 hetes voltam.

Meg állapították azt, hogy a gát környékén 1 borsónyi nagyságú és pár rizs szemű condylomám van.

Ecsetelővel le kenték, csütörtökön ismét le fogják.

Terhesség alatt jött elő nekem, sose volt ilyenem nem is hallottam róla.

Félek, hogy mivel a gátnál van nem szülhetek simán, első babám lesz :(

2021. febr. 2. 16:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
17%
Most nem ertem. Kérdezed, hogy szulhetsz e, majd azt írod nem. Akkor most mondott az orvos?
2021. febr. 2. 16:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Arra vagyok kíváncsi, hogy szülhetek simán úgy, hogy a gát környékén van maga ez a szemölcs, mert én attól félek, hogy majd azt mondják nem lehet emiatt.
2021. febr. 2. 16:16
 3/12 anonim ***** válasza:
58%

Nemrég olvastam, hogy ilyen esetben nem ajánlják a hüvelyi szülést.

Persze biztos van olyan haboritatlanszules-guru, aki szerint a természet csodás és akkor is lehet hüvelyi úton szülni, ha krokodilok élnek a huvelyben, de szerintem hallgass az orvosokra, azt fogják nézni hogy minél kisebb esélye legyen annak hogy baj történjen.

A császárnak is vannak amúgy előnyei, csak arról nem szokás annyit beszélni, szoval ne szomorodj el, ez csak szülés, a lényeg utána jön.

2021. febr. 2. 16:19
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
Ja és nagyon vedd komolyan a rendszeres szűrővizsgálatot is a szülés után!
2021. febr. 2. 16:29
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Nézd kérdező, ha nem, akkor se keseredj el. Lényeg, hogy egészséges babad legyen. 🙂
2021. febr. 2. 16:35
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Most picit utána olvastam, mivel azt írja fertőz, ha megsérül a felülete nem hinném, hogy engedik a szülést. Megfertőzheted a babát szerintem.
2021. febr. 2. 16:38
 7/12 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem attòl is függ, hogy mikor szülsz. Ha jövô hèten, akkor mèg fertőzne, ès csàszàrra ad indokot. De ha csak 5 hèt mùlva, addigra meggyógyulhat annyira, hogy biztonsàgos legyen a hüvelyi szülès.
2021. febr. 2. 17:16
 8/12 anonim ***** válasza:
23%

Biztos nem engedik de legalább egyben marad a p.....

Sérvek,méhsüllyedés meg kitágult punci. Kell ez neked?

2021. febr. 2. 17:36
 9/12 anonim ***** válasza:
74%
5 vagyok miért lettem lepontozva? Miért jó folyton azt hangsúlyozni, hogy a csaszar rossz és el kell miatta keseredni? Olyan unalmas már ez... főleg olyan helyzetben nem lehetne a kismamát biztatni, hogy mindenhogy rendben van, ahol azért jó eséllyel lesz csaszar?
2021. febr. 2. 17:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy szülhetsz-e természetes úton. Azért írok, mert nekem volt ilyen és ecsetelés helyett lézerrel leszedte, vagy lefagyasztotta a doki, már nem emlékszem melyik volt, azonnal gyógyult, nem jött többet elő, ha az ecsetelés nem válna be, talán ez jobb megoldás és ha nincs condyloma akkor gondolom szülhetsz is.
2021. febr. 2. 17:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!