Most nem ertem. Kérdezed, hogy szulhetsz e, majd azt írod nem. Akkor most mondott az orvos?
2021. febr. 2. 16:14
2/12 A kérdező kommentje:
Arra vagyok kíváncsi, hogy szülhetek simán úgy, hogy a gát környékén van maga ez a szemölcs, mert én attól félek, hogy majd azt mondják nem lehet emiatt.
2021. febr. 2. 16:16
3/12 anonim válasza:
Nemrég olvastam, hogy ilyen esetben nem ajánlják a hüvelyi szülést.
Persze biztos van olyan haboritatlanszules-guru, aki szerint a természet csodás és akkor is lehet hüvelyi úton szülni, ha krokodilok élnek a huvelyben, de szerintem hallgass az orvosokra, azt fogják nézni hogy minél kisebb esélye legyen annak hogy baj történjen.
A császárnak is vannak amúgy előnyei, csak arról nem szokás annyit beszélni, szoval ne szomorodj el, ez csak szülés, a lényeg utána jön.
2021. febr. 2. 16:19
4/12 anonim válasza:
Ja és nagyon vedd komolyan a rendszeres szűrővizsgálatot is a szülés után!
2021. febr. 2. 16:29
5/12 anonim válasza:
Nézd kérdező, ha nem, akkor se keseredj el. Lényeg, hogy egészséges babad legyen. 🙂
2021. febr. 2. 16:35
6/12 anonim válasza:
Most picit utána olvastam, mivel azt írja fertőz, ha megsérül a felülete nem hinném, hogy engedik a szülést. Megfertőzheted a babát szerintem.
2021. febr. 2. 16:38
7/12 anonim válasza:
Szerintem attòl is függ, hogy mikor szülsz. Ha jövô hèten, akkor mèg fertőzne, ès csàszàrra ad indokot. De ha csak 5 hèt mùlva, addigra meggyógyulhat annyira, hogy biztonsàgos legyen a hüvelyi szülès.
2021. febr. 2. 17:16
8/12 anonim válasza:
Biztos nem engedik de legalább egyben marad a p.....
Sérvek,méhsüllyedés meg kitágult punci. Kell ez neked?
2021. febr. 2. 17:36
9/12 anonim válasza:
5 vagyok miért lettem lepontozva? Miért jó folyton azt hangsúlyozni, hogy a csaszar rossz és el kell miatta keseredni? Olyan unalmas már ez... főleg olyan helyzetben nem lehetne a kismamát biztatni, hogy mindenhogy rendben van, ahol azért jó eséllyel lesz csaszar?
2021. febr. 2. 17:38
10/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy szülhetsz-e természetes úton. Azért írok, mert nekem volt ilyen és ecsetelés helyett lézerrel leszedte, vagy lefagyasztotta a doki, már nem emlékszem melyik volt, azonnal gyógyult, nem jött többet elő, ha az ecsetelés nem válna be, talán ez jobb megoldás és ha nincs condyloma akkor gondolom szülhetsz is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!